Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
6 / 10 / 22

De_paper estrena “La barraqueta”, clip d’avançament del nou disc Miranius

La companyia De_paper ha fet un avançament del que serà el seu tercer disc amb un videoclip, coincidint amb la presentació del seu espectacle “Miranius. L’aventura d’habitar el món” a la 25a Fira Mediterrània.

Produït per Victor Serna de Tourmalet (Xavi Sarrià, No s’apaguen les estreles…) està gravat al País Valencià, a la Ribera del Xúquer, i posa en valor l’herència de la terra, l’equilibri i l’encaix de la vida senzilla com a llegat.

De la mateixa manera, la música, que és una adaptació de la cançó tradicional La barraqueta, parteix de les arrels i combina sons orgànics com la guitarra, les castanyoles i la veu amb sonoritats electròniques, sintetitzadors, loops i filtres.

Aquest single formarà part del disc Miranius, que publicaran el pròxim dia 3 de novembre i que seguirà la mateixa línia musical, barrejant arrels i modernitat, acústica i electrònica amb fluïdesa, de manera elegant i natural.

La revista Sons de la Mediterrània del grup Enderrock estrenara el videoclip just abans que la companyia passi per la sala Els Carlins.

Totes les cançons del disc es podran sentir en directe el dia 7 d’octubre , a les 9:30 i a les 11:00, en el marc de la Fira Mediterrània, on De_paper, presentarà el seu nou espectacle teatral “Miranius. L’aventura d’habitar el món”. Aquest espectacle va ser estrenat a la passada Mostra d’Igualada on van guanyar el premi Xarxa Alcover “per la indiscutible qualitat artística, plàstica i musical i pels valors que transmet sobre la coexistència de les diverses espècies animals amb l’home”.

De_paper és una companyia d’espectacles interdisciplinaris, formada per Núria Lozano (La Carrau, Betzuca, La Txaranga revoltosa…) i l’artista visual Joan Alfred Mengual.

Jordi Bordes (El Punt Avui/Recomana.cat): “De_paper sempre juga amb un gust per a la frase clara i senzilla, i pessics d’imatges que toquen mesuradament l’ànima, que desperten els records, que desvetllen la imaginació de cada espectador en la seva Natura de la infància.”

Clica en aquest enllaç per veure el videoclip oficial – La Barraqueta

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This