Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
2 / 03 / 23

Dàmaris Gelabert i De Paper distingits als Premis Enderrock a millor disc per a públic familiar

El Grup Editorial Enderrock ha donat el tret de sortida a la 25a edició dels PREMIS ENDERROCK – PREMIS DE LA MÚSICA CATALANA i als 30 anys de la sortida del primer número de la revista musical ENDERROCK amb un acte institucional al Mas Marroch de Vilablareix (el Gironès), que ha reunit a un centenar de representants del sector musical català, presidits per la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer.

Durant l’acte s’han lliurat tres guardons commemoratius amb motiu dels 25 anys, el Premi Enderrock Estrella i el Premi Joan Trayter, i els premis de jazz, clàssica i públic familiar, atorgats pel públic i la crítica.

GUARDONS PÚBLIC FAMILIAR

-El MILLOR DISC PER A PÚBLIC FAMILIAR atorgat pel públic ha estat per ‘Bye Bye Monstre’ de Dagoll Dagom i Dàmaris Gelabert, un espectacle que proposa una història sorprenent (amb efectes visuals, cançons, coreografies i moltes sorpreses més!) que ens ensenya que la vida pot estar plena de monstres que amenacen l’harmonia familiar i només amb la solidaritat, l’amor i la imaginació podem arribar a derrotar-los.

-El PREMI XESCO BOIX – MILLOR DISC PER A PÚBLIC FAMILIAR atorgat per la crítica s’ha lliurat a la companyia d’espectacles i projectes multidisciplinaris De paper pel treball autoeditat Miraniusuna obra que ens mostra com la vida s’escampa per tots els racons. Un paisatge on cada animal, cada arbre, cada pedra o cada meandre del riu hi té el seu encaix, i com si de peces d’un tàngram es tractés, amb cada moviment fan néixer noves figures, noves realitats. Miranius, és doncs, la història d’un paisatge.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This