Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
12 / 06 / 24

Compte enrere per l’estrena de “Vai Via” al GREC

 • -Vai Via és l’onzè espectacle de sala de Xirriquiteula Teatre, Premi Max al millor espectacle familiar per “Laika” i una de les companyies catalanes amb més projecció internacional.

VAI VIA

Després d’haver girat per tot el món amb espectacles com “Laika”, “Papirus” o “Girafes”(Japó, Xina, Singapur, Colòmbia, Costa Rica, Turquia, Noruega, Portugal…) Xirriquiteula Teatre presenta la seva nova obra de creació pròpia, en col·laboració amb la companyia danesa ZeBu.

“Vai Via” explica la història d’una dona, la Rita, que passa desapercebuda per tothom, però que ha viscut molts moments que s’han quedat amb ella; alguns màgics i molt bons, d’altres no tant. Una vida explicada amb gestos i fotografies evocadores, narrada per una veu en off i acompanyada per la banda sonora original de Lola Ybran.

Amb”Vai Via” Xirriquiteula vol recordar que darrere de qualsevol ésser humà, també d’aquells més invisibles o que sovint no volem veure, pot amagar-se una vida plena d’experiències, riquesa i humanitat.

CO-PRODUCCIÓ I VOCACIÓ INTERNACIONAL

“Vai Via” suposa la primera co-producció internacional de Xirriquiteula Teatre. L’obra ha estat concebuda conjuntament amb la companyia danesa ZeBU i el director holandès Marc van der Velden, un dels creadors de més prestigi en el terreny del teatre infantil i familiar d’Europa.

Per la seva condició de co-producció internacional, “Vai Via” neix de forma inequívoca amb la vocació de girar per tot el món. L’obra es va estrenar al festival KLAP de Dinamarca el passat mes d’abril, amb la presència entre el públic de programadors de diferents països i festivals, que van mostrar el seu interés per portar l’obra als seus llocs d’origen.

DATES, HORARIS I INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dijous 18 de Juliol: 18:30h

Divendres 19 de Juliol: 17:00h i 19:00h

Lloc: SAT! – C/ Neopàtria, 54 Barcelona

Entrades aquí

XIRRIQUITEULA

Xirriquiteula Teatre neix a Badalona l’any 1985. Al llarg de més de tres dècades la companyia ha creat i produït més d’una desena d’espectacles, tant de carrer com de sala, pensats sempre pels infants. Cada projecte ha estat realitzat de manera artesanal, cuidant el més petit detall per oferir teatre de qualitat al seu públic: els nens primer de tot i, després, les seves famílies i acompanyants. Envoltant-se d’excel·lents col·laboradors i professionals, Xirriquiteula crea la majoria de les seves obres de forma col·lectiva, concentrant talent i energia en processos d’investigació, experimentació i improvisació sempre molt enriquidors per la companyia, que després es transmeten a tots els que s’acosten a gaudir-ne.

Xirriquiteula ha rebut nombrosos premis i mencions des de la seva fundació, entre ells el premi Max al millor espectacle per a públic familiar l’any 2021 per la sevao bra “Laika”.

 

 

Font: Xirriquiteula Teatre

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This