14 / 01 / 20

Comença l’Empordanet a Escena 2020, que ha programat 11 espectacles familiars fins el maig

Fins a 11 localitats diferents del Baix Empordà acolliran lea funcions dels 11 espectacles que hi ha programats en l’edició d’enguany del cicle Empordanet a Escena. Verges, Jafre, La Tallada, Albons, Colomers, Garrigoles, Ultramort, Rupià, Bellcaire, Parlavà i Foixà són les poblacions que habitualment no compten amb programació d’arts escèniques i que, gràcies a aquest cicle, acolliran ni que sigui un espectacle.

La programació és d’un nivell més que remarcable i molt variada, amb propostes de teatre, teatre d’objectes, circ, clown i titelles. Verges va ser el primer escenari del cicle, el cap de setmana passat, amb l’actuació de la companyia de circ Somso, que va presentari l’espectacle Freqs. Les següents actuacions programades són a Jafre, amb Hai. La pescadora de Somnis (Giramàgic), el 26 de gener i Papirus (Xirriquiteula), a La Tallada, el 9 de febrer. El mes de març toca el torn d’Albons, amb Les Clinck, de Les Bianchis, el dia 1; de Colomers amb el Bufa & Sons de Xavi Lozano, el dia 8 i de Garrigoles, amb El llop ferotge, de la Companyia del Príncep Totilau, el dia 22.

El cicle continuarà a Ultramort, el 5 d’abril, amb una funció de Wet Floor, de la pallassa Cris-Is; una de l’espectacle Nymio, a Rupià, el dia 19 d’abril, a càrrec de Zero en Conducta i la visita de l’espectacle L’endrapasomnis, de Teatre al Detall, el dia 26 d’abril a Bellcaire. Clouran l’Empordanet a Escena des espectacles, Set Up de Els Barlou, el 3 de maig a Parlavà, i La Gallina dels Ous d’Or, de Zum-Zum Teatre, el 17 de maig a Foixà. Les entrades per a tots aquests espectacles ja són a la venda en aquest enllaç.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This