Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
28 / 06 / 24

Circ Picat comptarà amb 18 companyies en la seva 11a edició, del 4 al 7 de juliol

CircPicat-Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat celebra del 4 al 7 de juliol la seva 11a edició.

En aquesta ocasió, Circ Picat compta amb 18 companyies, 12 de les quals són catalanes, 2 de la resta de l’Estat espanyol (Aragó i Madrid) i 4 estrangeres (Argentina, Eslovènia, França i França-Suècia). Pel que fa a la presència lleidatana, estarà en mans de les companyies La Baldufa i Zum Zum Teatre, així com del grup musical Nasty Lovers. De la totalitat d’espectacles programats, només són de pagament els tres que es representen a La Unió, i a un preu únic de 3 euros.

Tot plegat en una programació pensada per a totes les edats, amb tallers, concerts i la taverna amb foodtrucks, és a dir, mantenint l’aposta dels darrers anys per les propostes de qualitat i per seguir sent un referent en el món del circ.

L’altra gran novetat de l’edició d’enguany de CircPicat és que, arran de les obres que s’estan executant a les pistes poliesportives, l’anomenat Espai Pista no estarà ubicat al lloc habitual, sinó al pàrquing del Parc del Graó. Així, els escenaris on es desenvoluparà Circ Picat seran, a més d’aquest reubicat Espai Pista, els espais Taverna, Roure, Molí i La Unió.

Programació

Entrant més en detall en la programació, l’espectacle inaugural serà ‘Amal’, de la companyia lleidatana La Baldufa, que es podrà veure el dijous 4 al vespre a l’Espai Pista. Cal destacar que La Baldufa ha estat en residència a Alpicat i que ‘Amal’, que es va estrenar a FiraTàrrega i tracta el tema dels refugiats, és la seva primera producció de circ i té com a eix les acrobàcies.

Passant al divendres 5, hi ha tres propostes, totes a partir de les 20.00 hores: ‘L’illa del tresor’, amb Inhabitants, a La Unió, de moviment i teatre d’objectes; dos representacions de l’obra ‘Equipaje de mano’, amb els argentins Circo Franela i els seus ports acrobàtics, a l’Espai Taverna; i ‘Gregarious’, amb la companyia català-sueca Soon Circus (Pista), amb acrobàcia, màstil i bàscula.

El dissabte 6 serà el dia gran de Circ Picat, amb un total de 10 representacions. Al matí, amb ‘Màgia de lejos’, amb els malabars, el clown i la màgia de La Forzuda (Espai Roure), i a la tarda, a partir de les 18.00 hores i de manera ininterrompuda fins a mitjanit, amb ‘Rube’, més malabars i acrobàcia amb els aragonesos Alodeyá (La Unió); dos representacions de ‘Lo dia bobo’, de Lolo Diabo, amb protagonisme pel diàbolo (Taverna); l’equilibri, les baldufes i l’acrobàcia de ‘La pedra de fusta’, de Circ Eia (Roure); ‘Batkana’, amb els malabars i la dansa de la companyia franco-sueca Lazuz (Taverna); ‘Rhinos’, amb la dansa i l’humor dels lleidatans Zum Zum Teatre (Taverna); un concert, també amb accent lleidatà, de Nasty Lovers (Taverna); ‘Peti peta hoffen swow’, dels francesos LPM-Los Putos Makinas dels malabars i el clown (Pista); i ‘Arriba’, amb l’equilibri i el clown de José Luis Redondo (Roure).

El diumenge 7, darrer dia del festival, oferirà un matí de tallers amb Espai Melic, SAC Espectacles i l’eslovè Andrej Tomse (Espai Roure), mentre que a la tarda s’han programat ‘Los Viajes de Bowa’, de la madrilenya La Gata Japonesa (La Unió), amb acrobàcia, equilibri, clown i màgia; ‘Get the hat’, del funambulista Andrej Thomse (Roure); dos passis més de ‘Lo dia bobo’ (Taverna); ‘H’, de la també funambulista La Córcoles; i l’espectacle de cloenda, ‘Welcome to my head’, de Kerol (Pista), amb malabars, beatbox i humor.

Quant a la venda d’entrades, les localitats per als espectacles de pagament es podran adquirir a la pàgina web www.alpicat.cat/entrades o des de l’App de l’Ajuntament. L’entrada que acredita l’accés es rebrà per correu electrònic en format PDF i caldrà mostrar-la a l’organització per accedir al recinte.

Podeu comprar les entrades per als espectacles de pagament a: www.alpicat.cat/entrades

 

Font: CircPicat

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This