Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
31 / 08 / 23

Cap de setmana de teatre en família a la Casa del Teatre Nu amb espectacles de teatre i de circ

Coincidint amb la festa major d’estiu torna la programació a La Casa del Teatre Nu i ho fa amb dos espectacles familiars; un de circ i acrobàcia i un altre de titelles.

Així, dissabte a les cinc de la tarda, la companyia Bragakadavra oferirà “Caída libre para personas con vértigo”. Aquest projecte ens parla de la caiguda en totes les seves formes, tant física com psicològica. Dues acròbates amb tocs clownescs transiten per diferents estats que, amb la premisa principal de caure, vivencien conflictes on el quotidià esdevé absurd. Juguem amb la contradicció, els extrems, repeticions, caigudes infinites i bucles acrobàtics que ens tenen al límit de la gran caiguda imminent. Caure és el conflicte, la nostra manera d’expressar quelcom més profund que ens pesa i ens fa desequilibrar-nos. Es crea un diàleg entre les dues on tenir cura de l’altre és essencial i a la vegada, en moltes ocasions, ens desborda i no sabem com fer-ho. Quin és el meu límit? Fins on puc atendre a l’altre sense desatendre’m a mi?

Diumenge doble sessió a les 11 h i a les 12:30 h de la companyia, arribada del País Valencia, El Ball de Sant Vito, que ens portarà el seu espectacle de titelles Gori Gori. En Mingo estima molt el seu iaio, li agrada anar a casa seva i estar amb ell. Però un dia va a visitar-lo i el iaio ja no hi és. Així comença un viatge fantàstic a través de les emocions, on en Mingo volarà pel cel, gratarà en les profunditats de la terra i s’enfrontarà a personatges terribles per comprendre el sentit de la mort… i el de la vida.

Les entrades es poden reservar al telèfon 677519625 o fer la compra directament per internet a la web: https://entradium.com/es/organizers/la-casa-del-teatre-nu

 

Sobre Teatre Nu

Teatre Nu és un col·lectiu de professionals de l’art escènic que crea, produeix i exhibeix espectacles; al mateix temps que gestiona projectes que promouen i acosten les arts escèniques a tots els públics.

Teatre Nu és una companyia de teatre amb més de 20 anys d’experiència i 2.500 funcions realitzades. En 2015 s’inaugura la Casa del Teatre Nu amb la voluntat de ser un centre cultural arrelat en el territori. L’any 2021 s’inaugura l’allotjament de les residències de creació.

El cor del projecte és la Casa, un centre cultural i de creació situat a Sant Martí de Tous (Barcelona), on es realitza molt més que una programació cultural. És un espai on es generen vincles amb el públic, neixen projectes pedagògics i programació d’activitats.

Es complementa amb la Residència d’artistes que acull propostes creatives de totes les disciplines artístiques, integrant-les en la comunitat.

A més, són els responsables de la direcció artística i programació del Festival de Llegendes de Catalunya (Sant Martí de Tous) i el Festival Tifa (Borredà).

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This