Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
2 / 06 / 22

Arriba Lo festivalet, el festival de les Garrigues per a la quitxalla

Aquest dissabte 4 de juny arriba a Les Borges Blanques “Lo Festivalet”, el festival de les Garrigues per a la quitxalla! A les 11.30 hores, actuarà Rikus amb l’espectacle participatiu Visca la Xerinola que pretén ser un crit a la diversió i a la disbauxa. I a la tarda, a les 18.00 h, serà el torn de Xiula que oferirà al públic una experiència única d’animació musical! 

A més a més, hi haurà un espai amb tallers d’activitats variades com crear polseres amb el nom, preparar brotxetes de fruita o gaudir d’una mica de Rock ‘n’ Roll, entre moltes altres coses! I un espai pels nadons, on la Guilla Teatre explicarà contes per als més menuts i on hi haurà també un espai de moviment lliure a càrrec de Singularment.

L’obertura de portes del festival serà a les 9.30 hores al matí i a les 16.30 hores a la tarda i es durà a terme a l’Institut Josep Vallverdú. El preu és de 5 euros, dels quals 1,5 aniran destinats a l’Associació Smith-Magenis. Amb entrada gratuïta pels infants de llar 0 i llar 1.  

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This