Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
24 / 11 / 22

Aquest diumenge teatre en família amb “Sabates noves” a La Casa del Teatre Nu

Teatre Nu ofereix aquest diumenge una obra de teatre familiar. En el marc de “Tous en família” la companyia valenciana Cia Tian presenta l’espectacle “Sabates noves” amb dos passes, un a les 12 del migdia i un altre a les 6 de la tarda a la Casa del Teatre Nu de Sant Martí de Tous.

Un xiquet estrena sabates i se’n va al riu a berenar. Pel camí, descobreix el món que l’envolta: carrers, cases, paisatges, persones i animals. Les seves sabates van acumulant experiències i ell, a poc a poc, creix. La mida de les sabates ens acompanya en el transcurs dels anys. La mida mesura el peu, però també l’edat, les vivències, la forma com caminem per la vida. Passen els dies, els anys i les capses de sabates. Xicotetes, mitjanes, grans,… Una vivència més. En aquest espectacle es parteix d’un fet local (una tradició de Vinaròs, un poble mediterrani) per arribar a l’universal (un xicotet viatge iniciàtic, d’aprenentatge, de descobriment i de vincle amb la natura). L’objectiu de la companyia és que pels xiquets, aquest muntatge fos una aventura. I que als adults els connectés amb la seva infantesa: les cançons populars, la relació amb la natura, el pas del temps.

La cita serà diumenge 27  a les 12 hores i a les 18. Les entrades es poden reservar al 677519625 o fer la compra directament per internet a la web.

Sobre Teatre Nu

Teatre Nu és un col·lectiu de professionals de l’art escènic que crea, produeix i exhibeix espectacles; al mateix temps que gestiona projectes que promouen i acosten les arts escèniques a tots els públics.

Teatre Nu és una companyia de teatre amb més de 20 anys d’experiència i 2.500 funcions realitzades. En 2015 s’inaugura la Casa del Teatre Nu amb la voluntat de ser un centre cultural arrelat en el territori. L’any 2021 s’inaugura l’allotjament de les residències de creació.

El cor del projecte és la Casa, un centre cultural i de creació situat a Sant Martí de Tous (Barcelona), on es realitza molt més que una programació cultural. És un espai on es generen vincles amb el públic, neixen projectes pedagògics i programació d’activitats.

Es complementa amb la Residència d’artistes que acull propostes creatives de totes les disciplines artístiques, integrant-les en la comunitat.

A més, són els responsables de la direcció artística i programació del Festival de Llegendes de Catalunya (Sant Martí de Tous) i el Festival Tifa (Borredà).

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This