Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
12 / 01 / 23

Aquest diumenge arrenca la 26a edició del cicle de titelles Joc al Ninot

BUNJI, la petita coala, de la companyia lleidatana Fetuc Teatre, és l’espectacle encarregat d’obrir la programació del 26è Joc al Ninot, un cicle de titelles destinat al públic infantil i familiar. 

Aquest diumenge serà la primera vegada que la companyia representa l’espectacle a Lleida. Inspirant-se en tot l’imaginari australià, la seva fauna i les diferents espècies que hem de respectar i estimar, ens explicarà la història de la Bunji, una petita coala que no és com la resta. Ella no vol dormir, vol jugar, descobrir l’entorn… no es comporta com la resta. Aquest tarannà la portarà a endinsar-se en un viatge de descoberta i aventures. Un espectacle de teatre i titelles amb una escenografia sorprenent i dues intèrprets que, a través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, ens captivaran al més pur estil de Festuc Teatre.   

El cicle Joc al Ninot preveu repetir l’èxit de l’any passat, acollint uns 2.500 espectadors al llarg de tot el cicle, que consta de 10 sessions repartides en 5 diumenges entre gener i febrer del recent estrenat 2023.

L’arribada del Joc al Ninot esdevé la prèvia de la Fira de Titelles, que segueix agafant forma i que ben aviat anunciarà alguna de les característiques de la 34a edició. 

Espai, horaris i preus de les actuacions

 Al CaixaForum Lleida, situat a l’avinguda de Blondel, 3. Totes les actuacions seran a les 11 h i a les 12.30 h. 

Els preus de tots els espectacles són de 8 € a platea i 6 € a l’amfiteatre, i les entrades es poden adquirir a través del web www.titelleslleida.com. També es poden adquirir el mateix dia de les actuacions de 10 h a 13 h al CaixaForum.

 

Descobreix en aquesta entrevista totes les sorpreses de l’espectacle ‘Bunji, la petita coala!’

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This