Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
5 / 05 / 21

Aquest cap de setmana us proposem anar a la FiM de Vila-seca i, si no podeu, us fem unes recomanacions

Aquest cap de setmana el focus de les arts escèniques familiars serà sens dubte fixat a la Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca (FiM), que compta amb la participació, entre d’altres, de les companyies Samfaina de COLORS, Ytuquepintas, Xiula, Les Anxovetes o Pels Més Menuts. La FiM reneix com a cita després de 5 anys i com a aparador i mercat de la música moderna emergent i els espectacles musicals familiars fets a Catalunya. Es celebra de divendres a diumenge i s’adreça tant al sector professional com al públic amb inquietuds per conèixer l’estat de la creació en aquests àmbits musicals. El Castell de Vila-seca serà l’epicentre d’activitat musical i professional de la mostra, tot i que també hi ha alguns altres escenaris. com ara el Parc de la Formiga, l’Auditori Josep Carreras i el teatre El Centru. Un total de sis escenaris pels quals desfilaran totes les propostes artístiques escollides per a aquesta edició de represa.

Si no podeu anar a Vila-seca, a la FiM, us proposem que gaudiu de l’original instal·lació Ecoxocs, de La Residual, a Sant Feliu de Codines. Pels més menuts, les Tanaka Teatre fan No tinc por a Vilassar de Dalt; la LleidArt Ensemble du El carnaval dels animals de Camille Saint Saëns a l’Auditori Enric Granados; els Festuc Teatre presenten l’espectacle de titelles La princesa i el pèsol a Premià de Mar i una de les millors companyies de clown del país, Teatre Mòbil, porten l’espectacle Oops! a Castellbisbal. A gaudir del cap de setmana!

Ecoxocs (La Residual)

Ecoxoc és una activitat molt dinàmica i original, dissenyada per divertir-se en família abarcant un ampli marge d’edats. Des dels més petits acompanyats dels pares fins al 99 anys, tothom pot participar. Es tracta d’uns artilugis semblants als “autos de choque” però amb la gran diferència que no utilitzarem energia elèctrica, només la nostra, empenyent-los amb els peus i aconseguint xocar amb la resta d’Ecoxocs. La Residual, la companyia que ho desenvolupa, cuida molt la seguretat, la funcionalitat i la posada en escena, aconseguint així un gran impacte visual, molt atractiu també per als que observen en acció als participants, creant així un espectacle per a la resta del públic que assisteix a l’activitat. Dissabte 8, a les 11h a la Plaça Josep Umbert, de Sant Feliu de Codines.

No tinc por (Tanaka Teatre)

Una dolça història per descobrir tot el que té de bo la nit. Avui és la primera nit que en Pere dorm sol. És hora d’anar a llit i en Pere té por del silenci de l’habitació, de la tempesta, de la foscor i del monstre que hi ha dins de l’armari. La Lluna, la seva amiga, inventarà històries i jocs per ajudar-lo a enfrontar-se i vèncer aquestes pors. Junts descobriran que la nit té moltes coses extraordinàries i que amb el poder de la imaginació podem canviar, fins i tot, els nostres malsons. Dissabte 8, a les 11:15h al Parc de Can Rafart, de Vilassar de Dalt.

El Carnaval dels Animals de Camille Saint Säens (LleidArt Ensemble)

Animals disfressats d’instruments i intèrprets amb sons d’animals! Una obra pensada amb sàtira i crítica pel compositor, que ens apropa a un món únic de fantasia i música: 13 espècies d’animals, 12 instruments musicals, 10 instrumentistes i 14 petits fragments musicals. Proposta musical, visual i didàctica. Dissabte 8, a les 18:30h a l’Auditori Enric Granados, de Lleida.

La princesa i el pèsol (Festuc Teatre)

Diuen que una princesa mai plora, doncs li podria caure la corona, que desperta tanta tendresa que fins i tot un pirata moriria de tristesa però també diuen que no hi ha major tresor que robar-li el cor a una princesa… Diumenge 9, a les 18h al Patronat Teatre de Premià de Mar.

Oops! (Teatre Mòbil)

A ‘Oops!’ ens fem grans, ens fem petits, fem música, som màgics, parlem sense paraules, juguem amb els objectes i els objectes juguen amb nosaltres i tot… amb grans dosis d’imaginació i molt humor. Un cant a l’optimisme, a viure i a riure amb els pulmons plens i els ulls clars. A badar i a encantar-se amb les petites coses, que són les més grans. Diumenge 9, a les 18h al Centre Cultural Els Costals, de Castellbisbal.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This