Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
22 / 09 / 22

Algunes propostes d’Arts de Carrer per gaudir de La Mercè!

La Mercè 2022 tornarà a omplir els carrers, els parcs i les places de Barcelona de música, arts de carrer i moltes sorpreses més! A continuació, compartim algunes propostes que podràs trobar distribuïdes en diferents espais de la ciutat. 

“L’Y: L’ànsia de volar” dins del “MAC Festival”

Catalunya; bicicleta acrobàtica; Totes les edats

L’univers del Petit Príncep inspira una història màgica carregada de poesia visual, un espectacle que també fa l’ullet al geni i a la llibertat creativa de Brossa i Duchamp i que es defineix com un circ artesanal: la bicicleta artística i la roda Cyr, vestida de lluna, fan el circ. Els invents i l’enginy fan l’artesanal.

Yldor Llach, creador d’aquesta meravellosa fantasia escènica, emprèn un viatge interplanetari juntament amb un titella que té forma d’Y. Durant el periple, l’artista provarà de domar una bicicleta, de fer-la rodar i moure com si es tractés d’un titella més, i s’hi enfilarà per sentir la sensació de volar. Poètica i suggeridora, Ànsia per volar és una proposta que ens farà somiar en mons fantàstics i, potser, volar” amb la imaginació.

Ubicació: Castell de Montjuïc

Horaris: ds. 24 · 12:45 ds. 24 · 16:45 dg. 25 · 12:45 dg. 25 · 16:45

 

Roda “La Belle Roue: Le manège écolo rigolo” dins del “Mac Festival”

França; Roda; Per a totes les edats

Als parcs d’atraccions més populars del món els ha sortit un gran competidor: el passeig dels Til·lers de la Ciutadella. Perquè a més d’acrobàcies o de cavallets, s’hi ha instal·lat una roda de més de sis metres de diàmetre. Una roda ecològica que funciona a força de braços. Energia cent per cent muscular!

Aquesta nova atracció, que porta per títol La Belle Roue, està feta de fusta i és intergeneracional. És a dir, en poden gaudir persones de totes les edats, fins a setze en cada volta. A L’Art des Show, la companyia artífex de la proposta, li agrada referir-se a la roda com el divertit carrusel ecològic”, però podria recórrer a altres definicions: “la diversió que no et pots perdre”, “una roda màgica”… Trieu la vostra plaça i passeu-ho bé!

Ubicació: Parc de la ciutadella 

Horaris: dv. 23 · 20:30 ds. 24 · 12:00 dg. 25 · 12:00 dl. 26 · 12:00

“Cia. D’Es Tro: Poi! dins del “Mac Festival”

Illes Balears; Circ; Tots els públics

Les arts del circ es fusionen amb les arrels culturals mediterrànies en un espectacle captivador, la història d’un home de camp atrapat des de la infància pels girs de la seva baldufa. Un viatge d’embolics i girs que reivindica el joc com una part fonamental de la vida.

POI també és el fruit d’una investigació artesana relacionada amb la construcció de baldufes, una exploració de materials naturals i formes que ha donat com a resultat un dels exemplars més grans del món llançat per una sola persona: la baldufa de 45 quilos de pes que Guillem Vizcaino, creador, director i intèrpret de l’espectacle, fa rodar amb una corda de més de 15 metres.

POI és una proposta tan màgica i hipnòtica com la baldufa que hi intervé. Un treball sensible que deixarà el públic meravellat.

Espectacle adaptat per a persones amb trastorn de l’espectre autista i adaptat amb visita tàctil per a persones invidents.

Ubicació: Parc de Joan Miró

Horaris: ds. 24 · 11:30 ds. 24 · 15:00 ds. 24 · 18:00 dg. 25 · 11:30 dg. 25 · 15:00 dg. 25 · 18:00 dl. 26 · 11:30 dl. 26 · 15:00 dl. 26 · 18:00

“Txema Muñoz: Lumière” dins del “MAC Festival”

Catalunya; Màgia, mim i humor gestual; Tots els públics

Un espectacle d’humor màgicament familiar: així és com Txema Muñoz, artista gestual, còmic i mag, descriu Lumière, una creació inspirada en l’estètica (i la màgia?) del cinema mut i que pica l’ullet a la primera pel·lícula dels germans Lumière, inventors del cinematògraf: L’arribada d’un tren a l’estació (1896).

Aquí, el creador de Lumière interpreta un viatger que espera el seu tren i que, mentre no arriba, corre món amb l’ajuda de la seva imaginació. Una bombeta, una jaqueta i una motxilla el transportaran a un lloc màgic, entranyable i divertit. Fantasia, objectes, clown i il·lusions: això és Lumière. Pugem al tren!

Ubicació: Palauet Albéniz

Horaris: ds. 24 · 12:15 dg. 25 · 12:15 dl. 26 · 12:15

 

 

Consulta en aquest enllaç tota la programació i les novetats de La Mercè 2022. 

 

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This