Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
14 / 11 / 22

Activitat paral·lela de la Fira de Titelles de Lleida Anem al Carrer

La Fira de Titelles de Lleida organitza una actuació escolar a partir del projecte Anem al Carrer impulsat des de la Plataforma Arts de Carrer, de la que n’és membre. Durant aquest primer trimestre del curs 2022/23 s’està duent a terme una prova pilot amb la que es pretén, que l’any que ve, esdevingui un circuit consolidat.

A través d’aquest projecte cada Fira o Festival associat, oferirà la possibilitat de programar un espectacle de carrer en un Centre Educatiu de la seva localitat per tal de reivindicar el teatre de carrer i el carrer com a espai escènic vàlid per dur a terme actuacions d’arts escèniques.

En aquest sentit, demà 14 de novembre, la Fira de Titelles de Lleida programa a l’Escola Enric Farreny de la Bordeta, l’espectacle Penjant d’un fil de la companyia italiana Di Filippo Marionette. Un espectacle que va formar part de la programació de la 29a Fira de Titelles de Lleida 2018 i que demà podran gaudir els alumnes d’aquesta escola. L’espectacle està en plena gira per Catalunya i dissabte 26 es podrà veure a Lleida en doble sessió al carrer Sant Antoni davant de la Capella de la Sang i el diumenge 27 de novembre a Llardecans.

La companyia ha estat guardonada amb nombrosos premis amb aquesta producció, com per exemple a països com Portugal, Rússia, Alemanya o Itàlia, al seu pas per més dels 25 països on ha actuat.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This