23 / 04 / 19

Acrediteu-vos a la 30a Fira de Titelles de Lleida amb el club dels #culsinquiets!

Hola, #culsinquiets! Us volem proposar un pla genial per a la 30a edició de la Fira de Titelles de Lleida (entre el 3 i el 5 de maig), perquè volem que sigueu protagonistes i testimonis privilegiats de la màgia i l’emoció de la gran fira de titelles de referència de Catalunya. Després de la reeixida primera experiència a la Mostra d’Igualada per demostrar-vos que ser del club d’Escena Familiar té premi, ara repetim experiència a Lleida: Podeu acreditar els vostres infants per anar a la Fira de Titelles i gaudir d’uns quants avantatges. Volem que això sigui una diversió afegida per a treure tot el suc a l’esdeveniment.

Però, què és l’acreditació i què permet?

Doncs és un quadern personalitzat amb el nom de cada infant que podran portar penjat del coll com si fossin professionals de la Fira de Titelles de Lleida. I a què dona dret? Cada acreditació permetrà obtenir dues entrades a preu reduït (-1€ sobre el preu de venda) de tres espectacles de la programació: Sabates noves (Tian Gombau, 4/5, 12h), La luna en el jardín (Teatro Silfo, 5/5, 18.15h ) i La Jana i els 3 Ossos (Centre de Titelles de Lleida, 3/5, 18.30h). També permet accedir a l’atenció personalitzada que aquestes tres companyies faran als #culsinquiets per fer-se fotografies, respondre preguntes o signar autògrafs després d’aquestes funcions. Però això no acaba aquí, perquè permet accedir a l’espai pro de la Fira i visitar l’exposició de llibres i revistes de teatre i titelles que s’hi ubica. I per si això no fos poc, permet fer reserva anticipada de les entrades dels espectacles de la Fira que desitgeu veure omplint aquest formulari i enviant-lo a continguts@escenafamiliar.cat.

 

Què és el Quadern de Viatge d’un #culinquiet a Fira de Titelles?

L’acreditació és un quadern de viatge en què els infants podran recollir experiències, descobrir secrets i immortalitzar les vivències que us proposem a Fira de Titelles. Us fem preguntes, teniu espais per recollir autògrafs, per dibuixar o escriure crítiques teatrals, propostes d’espectacles i algunes proves per superar. Els infants que completin el quadern, podran venir a buscar un regal d’Escena Familiar.

Què heu de fer?

Si voleu anar a la Fira de Titelles (entre el 3 i el 5 de maig) i voleu tenir tots aquests avantatges, heu de respondre a aquest formulari abans de les 12 del migdia del 26 d’abril. En menys d’un minut ho tindreu fet. Quan rebem les vostres inscripcions us respondrem per mail amb instruccions detallades. Veniu a viure la Fira de Titelles amb el Club dels #Culsinquiets.

Imatges: Hubo (El Patio Teatre). Foto: Julian Izaskun. / Jottnjøl. Merkel & Vannix.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This