Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
1 / 06 / 16

La 39a Tamborinada commemora Els Pastorets i Folch i Torres amb 100 activitats gratuïtes

Aquest diumenge, la Fundació La Roda presenta al Parc de la Ciutadella la 39a edició de la Tamborinada, una gran festa familiar i gratuïta que enguany està dedicada als Pastorets i l’univers de Folch i Torres. Així, commemorarà el centenari de la primera representació dels Pastorets i difondrà l’extensa obra literària de l’autor català a través del joc, dels tallers i de la música.

En aquesta edició, la figura del padrí recau en l’actor, còmic i director de teatre Toni Albà, el qual ha estat nomenat ambaixador del centenari per la Coordinadora de Pastorets de Catalunya i la Fundació Folch i Torres. L’actor, conegut pels seus personatges als programes de televisió Polònia i Crackòvia i les seves caricatures de Mourinho, el rei Joan Carles o el Papa Benet XVI, va participar en la representació dels Pastorets de Folch i Torres des de ben petit al Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú.

Un cop més, la Tamborinada tornarà a ser un clar exemple de cultura, lleure i tradició, on més de 1.000 persones voluntàries que treballen durant tot l’any amb els infants als barris, proposa més de 40 espectacles d’animació infantil, pallassos, conta contes, mags, grups de cultura popular i al voltant de 60 tallers i jocs basats en la solidaritat, el respecte als altres i a l’entorn, l’educació i la creativitat.

L’activitat es desenvoluparà d’11 a 19h i és completament gratuïta. S’hi podrà veure els espectacles ‘L’home roda’ de Professor Karoli, ‘Les extraordinàries aventures d’en Pere Fi’ de Claret Clown i Toni Ortiz, ‘En Patufet’ de Galiot Teatre de titelles, ‘A l’ombra d’en Patufet’ de Teia Moner, entre molts d’altres, a més de tallers, jocs, una exposició i representacions de la cultura popular com gegants, gegantons, capgrossos, falcons, grallers i cercaviles.

Consulta aquí tota la programació.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This