7 / 11 / 17

El 13è Guant torna a aplegar els titelles a Valls

Aquest dijous i fins dilluns, Valls i també els municipis d’Alcover, el Morell i la Pobla de Mafumet acolliran la 13a edició del Festival de Teatre de Titelles Guant. S’han programat 7 companyies que oferiran 5 espectacles per a tota la família i 2 adreçats exclusivament al públic adult.

Entre l’oferta familiar trobem l’espectacle inaugural ‘El col·leccionista de pors’ de L’Estenedor Teatre on s’utilitza la tècnica de l’actor/narració i manipulació directa, la mateixa que es podrà veure als espectacles ‘Gnoma’ de Pea Green Boat Company, ‘El senyor Borra’ de la companyia Micro Troupe i ‘Draps’ de La Guilla Teatre. D’altra banda, La companyia del príncep Totilau presentarà ‘Monsieur Croche’, un muntatge multidisciplinari ja que combina el treball de titelles amb diverses tècniques com la màscara, el actors, la música en viu i l’audiovisual. També actuaran els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Narcís Oller amb l’adaptació del conte de J. L. Borges per a titelles ‘Babel (la biblioteca infinita)’.

A més de les representacions obertes al públic, el festival oferirà sessions escolars, visites guiades, tallers, una exposició de titelles provinent de Granada i el ja tradicional recorregut pels carrers de Valls a càrrec del divertit senyor Guant que, amb el seu curiós barret i acompanyat de la Colla Pessigolla, difondrà cada dia el certamen i els seus espectacles.

Consulta la programació: divendres 10, dissabte 11 i diumenge 12 de novembre a Valls, dissabte 11La Pobla de Mafumet, diumenge 12Alcover i dilluns 13 al Morell (exclusiva adults).

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This