Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
04 / 07 / 21 a les 19:30 h · Teatre Grec, Barcelona

Xiula – Festival Grec

Descontrol Mparental

Els Xiula apleguen tot d’amics força coneguts per parlar-nos de la criança i la vida familiar. Són músics o terapeutes? Sí, els Xiula es prenen molt seriosament els efectes benèfics de la feina que fan. Anar-los a veure és molt més efectiu que prendre’s cap pastilla, sobretot si us voleu treure les teranyines del cap, sigueu grans o petits, o si necessiteu urgentment una dosi reforçada de música i bon humor. La teràpia que practiquen passa en aquest cas per recordar-nos la importància dels vincles familiars.

Les emocions i l’electrònica van de bracet en una proposta musical i escènica que tindrà la participació de cares conegudes, algunes procedents del món de la música, com les de Suu, Manu Guix, Beth Rodergas, Clara Peya, Selma Bruna o Ivette Nadal, i d’altres, com les d’Alba Florejachs, Jordi Coll, José Pérez, Marta Tomasa o Ivan Labanda, del món de la interpretació. Tots aquests convidats i convidades i alguns més s’afegeixen a les veus, les guitarres, la percussió, el trombó i la trompeta de Rikki Arjuna, Jan Garrido, Adrià Heredia, Marc Soto, David Bernal i Gisela Martínez, creadors d’uns espectacles en els quals la participació del públic és fonamental.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i direcció: Xiula Lletra i música: Xiula Músics i educadors: Rikki Arjuna, Jan Garrido, Adrià Heredia, Marc Soto, David Bernal, Gisela Martínez Producció: Paula Granja Disseny del so: Aitor González Disseny de la il·luminació: Arnau Pardo Disseny artístic: Xavi Oribe

Per a tots els públics 12,00 € / 6,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This