Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Vetus Venustas
05 / 07 / 23 a les 18:30 h · SAT! Teatre, Barcelona

Vetus Venustas

Cia. Cíclicus

Un magatzem d’arts i oficis on la societat col·loca aquells objectes que considera que ja no són productius; tres artistes grans, es troba en aquest espai d’abandó i es rebel·len davant del lloc que la societat els atorga.

L’espectacle documenta el seu recorregut al món artístic; i en fer-ho, ressalta la fortalesa i resiliència que els ha permès arribar novament a l’escenari i reflexiona sobre l’espai que tenen al món de l’art ia la societat.

En aquest magatzem oblidat es troben amb personatges joves que ocasiona que els contrastos generacionals col·lisionin, es conflictuïn; però també genera complicitats i trobades, portant-los a crear un espectacle inigualable.

A través d’un viatge intergeneracional i de la memòria, Vetus Venustas reflexiona sobre l’horitzó com a artistes i com a éssers humans més enllà de l’edat, demostrant que és possible acceptar i adaptar els canvis de la vida, fins i tot als oficis artístics.

Per a tots els públics 12,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This