Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Rateta, ...i si escombres l'escaleta?
20 / 02 / 21 a les 17:00 h · Jove Teatre Regina, Barcelona

Rateta, …i si escombres l’escaleta?

La Trepa

A les golfes d’una casa de pagès, hi viuen una comunitat de ratolins molt ben avinguts.  Tots s’espavilen, estudien i es preparen per assolir els seus objectius: enginyera informàtica, futbolista, mag …..Tots menys la Rateta, que només s’espavila per veure com pot defugir les obligacions, per fer la seva voluntat i per perdre l’’estona.

Un dia, a la granja, hi arriba el Gat. Això suposa un gran perill pels ratolins, sobretot que mai no l’han vist i no saben com és. La Rateta no hi creu en el Gat i a tall d’exemple del que li podria passar si se’l troba, li expliquen el conte de La Rateta que Escombrava l’Escaleta, que va ser enganyada pel gat.

Però la nostra Rateta, tot i estar atenta a les explicacions sobre el gat, no pot evitar imaginar-se com es divertiria amb els pretendents si ella fos la protagonista del conte. I per què no ser—ho? I sense rumiar-s’ho gens ni gaire surt al carrer i es posa a escombrar mentre se li van apareixent tots els animals del conte que viuen a la granja…

Però la realitat és ben diferent. Els seus pretendents no s’assemblen gens ni mica als meravellosos galants de conte. Sembla que la seva història no és prou emocionant fins que se li presenta el Gat de debò. Però el seu conte acabarà molt diferent, ja que podrà lliurar-se d’ell gràcies al que ha après amb el conte original que li han explicat i, a la vegada, comprendrà que aprendre sempre ens és útil.

A partir de 5 anys 11€ + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This