Que peti la plaça
01 / 08 / 19 a les 18:30 h · Cabrera de Mar, Cabrera de Mar

Que peti la plaça

Xip Xap Teatre

Que peti la plaça! té com a premisses les mateixes que tots els nostres espectacles d’animació: participació total de la totalitat del públic, gresca, molt moviment i qualitat de les seves cançons i danses.

Que peti la plaça! compta amb nous temes, escrits i composats pels membres de la companyia, tots ells amb una base musical molt marxosa amb una gran varietat de ritmes i estils.

Que peti la plaça! segueix un ritme de videoclip per així captar el públic més juvenil. No hem deixat de banda les qüestions psicomotrius ni de comunicació, treballant totes les parts del cos i jugant amb tots els companys, nens i nenes que hi ha a la plaça, els coneguem o no. Tampoc oblidem la relació pares-fills provocant insistentment que comparteixin els balls i una bona estona de gresca i música.

Que peti la plaça! té una escenografia feta amb inflables, uns titelles gegants molt galàctics, pilotes enormes, un vestuari elegant i modern i una marxa interminable.

Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This