Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Prometeu
20 / 11 / 21 a les 18:00 h · Teatre Margarida Xirgu de Badalona, Badalona

Prometeu

Agrupación Señor Serrano

Diu el mite que Prometeu és castigat per Zeus per haver lliurat el foc als éssers humans, alliberant-los així de la seva condició animal. Així, una àliga devorarà eternament el fetge de Prometeu per haver desobeït el cap de l’Olimp. Encara que també podríem dir que una àliga devorarà eternament el fetge de Prometeu per haver donat una oportunitat a la humanitat a través d’un acte de solidaritat. És Prometeu un sabotejador que mereix el seu càstig o algú que es posa en perill en primera persona per rebel·lar-se contra poders despòtics? Com es relaciona el mite original amb la reinterpretació realitzada per Mary Shelley a través del seu Dr. Frankenstein? Podria ser Julian Assange un Prometeu dels nostres temps? Els mites grecs, com tots els mites, hi són perquè a través d’ells puguem interrogar-nos sobre la naturalesa humana, no per força per trobar respostes unívoques. L’espectacle està pensat per a ser presentat en la seva versió escènica, però hi ha una adaptació online apta per a situacions de confinament.

OLYMPUS és una sèrie teatral basada en una visió crítica i disruptiva dels mites grecs destinada exclusivament a un públic infantil. A través d’una mirada complexa, atrevida i multirreferencial, OLYMPUS proposa diversos volums de 45 minuts realitzats mitjançant un narrador en escena que manipula maquetes, figures en miniatura, diverses càmeres de vídeo en directe i recursos online.

Per a tots els públics 6,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This