Plash Tik Boom
22 / 09 / 19 a les 12:00 h · Teatre Aquitània, Barcelona

Plash Tik Boom

Mima Teatre

Superheroïnes contra el plàstic!

Cada un de nosaltres tenim un súperpoder, només hem d’aprendre a utilitzar-lo una mica cada dia. Juntes hem de cuidar el planeta!

NOTÍCIA D’ÚLTIMA HORA: S’acosta una massa estranya que els meteoròlegs no saben identificar. Es preveuen tempestes molt fortes i onades de 6 metres d’alçada. Els experts creuen que el canvi climàtic i les conseqüències de la imminent escalfament global ja són aquí. Es recomana no sortir de casa en els pròxims dies. Hi ha risc important de pluja d’elements sense identificar.

A l’acadèmia MIMA de Superheroïnes i Superherois el curs està a punt d’acabar i els alumnes comencen les pràctiques professionals amb els mentors que han triat: En Joan la Wonder Woman, la Berta l’Spiderman i la Paula la Climatempus. El que la Paula no sap és que la Climatempus ja fa temps que està retirada. Va deixar de creure en la humanitat i en la possibilitat d’aconseguir un món millor. Un món sense contaminació, més net i on les persones prenguin consciència de cuidar el seu voltant.

Aconseguirà la Paula contagiar-li el seu entusiasme a la Climatempus? Li ensenyarà la Climatempus tots els seus súperpoders? Podran convèncer a les persones que totes són importants per canviar aquest món?

Cada un de nosaltres tenim un petit súperpoder a les nostres mans: anar en bicicleta, no utilitzar plàstics, reciclar, reutilitzar, cuidar la natura… Només hem d’aprendre a utilitzar-lo una mica cada dia i així, entre tots i totes, podrem canviar el món.

Per a tots els públics 10€ + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This