Paff, el meu amic màgic - Setmana de la Poesia
31 / 03 / 19 a les 12:00 h · Centre Parroquial, Sant Feliu de Llobregat

Paff, el meu amic màgic – Setmana de la Poesia

Cia. Patawa

El 1936 l’escriptor Ogden Nash va el esciure el poema The Tale of Custard the Dragon on una nena anomenada Belinda tenía un Dragó per amic. Després, al 1959 en Lenny Lipton, tot llegint-lo es va inspirar i va crear la seva versió, la de Puff el drac màgic que .El seu company d’univversitat, en Peter Yarrow va agafar aquell poema i el va tranformar en cançó. Havia nascut Puff the Magic Dragon.

Nosaltres també hem volgut partir d’aquesta idea, i la nostra versió parla d’una nena que té un amic màgic, d’una mare que diu que els dracs no existeixen, d’un pare que diu que potser sí, d’un pirata que vol caçar el drac perquè de petit no el van deixar creure en la màgica i està enfada; i d’uns reis molt presumits que diuen que els dracs no existeixen si no surten a les seves reds socials.

I així us volem parlar de la màgia de ser infants, del fet de fer-se gran, i de la possibilitat de mantenir l’alegria de viure i la ilusió encara que passin els anys.

Benvinguts a Paf, el meu amic màgic. Vols ser amic o amiga del drac?

Per a tots els públics + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This