Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
OHIÁ
05 / 03 / 22 a les 17:00 h · Teatre Gaudí, Barcelona

OHIÁ

Cia. La Sonrisa del Lagarto

Ohiá, una petita dent de lleó surt a la recerca de les seves espores precioses, emprendrà un viatge oníric carregat d’aventures, emocions i canvis sorprenents, on comprendrà la bellesa de la vida. Petits insectes, gegants, capgrossos, ocells de colors, flors exòtiques i plantes que parlen, us acompanyaran en aquest trajecte i us ajudaran a comprendre la bellesa del raser de la vida. Brotar, florir, pansir i… tornar a brotar!

Un treball poètic, ric en matisos per gaudir amb els ulls i amb les orelles ben obertes. Una proposta teatral on és important la imatge, però també el so, amb la interpretació de la música en directe i el treball actoral.

Pensat per gaudir del públic infantil i familiar, fusiona la tècnica d’ombres xineses amb el mecanisme de la caixa crankie, projecció, teatre d’autor, interpretació, i la música en directe.

Públic familiar A partir de 10,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This