Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Nuye
16 / 12 / 23 a les 20:30 h · La Sala d’Argentona, Argentona

Nuye

Companyia de Circ Eia

NUYE és un projecte de creació per a sis acròbates que vol explorar els diferents aspectes de les relacions de parella.

La motivació per triar la relació de parella/duet com a eix d’aquesta creació ve deguda en primer lloc a la disciplina de circ comuna a l’equip artístic de NUYE: els portés acrobàtics.

Com a acròbates, les dinàmiques de parella representen el nostre dia a dia. Estem constantment en contacte amb l’altra persona, ens toquem i ens comuniquem molt profundament de manera no verbal… Sempre estem gestionant els estats d’ànim, la càrrega física i les emocions de l’altre.

Parlar de la parella és una manera molt directa de parlar de la comunicació entre les persones i posar en valor els sentiments d’equilibri, confiança i compromís, necessaris per emprendre un camí compartit.

En un moment històric i social de profunda reflexió sobre la reestructuració de les relacions humanes a diferents nivells (gènere, binarisme, identitat, comunitat), ens sembla coherent compartir el nostre punt de vista, emfatitzant de nou l’acceptació de les diferències i el respecte cap a les singularitats, com a alternativa a l’increment de l’individualisme i polarització de pensaments que provoquen una pèrdua de comunicació i empatia important.

Per a tots els públics 17,00 € / 13,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This