Mitjó - Mostra de teatre de titelles de Riudebitlles
20 / 07 / 18 - 22 / 07 / 18 · Tot el dia · Vàries ubicacions – Sant Pere de Riudebitlles, Sant Pere de Riudebitlles

Mitjó – Mostra de teatre de titelles de Riudebitlles

Vàries companyies

Les titelles envaeixen Riudebitlles i no pensen marxar fins que s’acabi aquesta mostra en què mitjons i mitges (que vol dir petits i grans) exprimeixin al màxim un format escènic especialment adequat per a veure en família. Tot i així, les titelles també poden ser per gent adulta. Consulteu el programa, perquè hi ha de tot! Els espectacles on posa mitjó, és que estan pensats per anar-hi amb infants.

En aquest festival de l’Alt Penedès, també hi ha un espai gastronòmic amb Foodtrucks, cervesa artesana de Riudebitlles, gelats… Per reservar les places als espectacles, podeu anar una hora abans al Bar del Mitjó

Divendres 20 de juliol

18h00 – 20h30 – Taller de Construcció de Titelles. Lloc: Pati del mossèn. Gratuït (Mitjó)

18h30 – Dancing Days EL PALAUET DE LES DISTINGIDES. Dansa. Lloc : Cal Ròmul, Carrer Major, 38. Participació: 2 euros. Aforament 20 persones. Mitja (no recomanat per a menors de 12 anys)

Mantingueu la calma, qualsevol cosa pot alterar el seu comportament. Estigueu tranquils, per elles és molt millor. Si interactuen amb vosaltres, actueu amb naturalitat, seguiu-los el joc.

18h30 – Cia Peus de Porc A TAULA! Titelles i enginyeria domèstica.  Lloc: Teatre del Catequístic. Participació: 2 euros. Aforament limitat (Mitjó)

L’Ogre està a punt de menjar-se una sopa quan a casa li apareix un nen que té fred i gana… i l’Ogre no es pot menjar un nen fred i famolenc.

20h00 Dancing Days EL PALAUET DE LES DISTINGIDES. Dansa. Lloc : Cal Ròmul, Carrer Major, 38. Participació: 2 euros. Aforament 20 persones. Mitja (no recomanat per a menors de 12 anys)

20h00 – Alex Mihailovskil MR BARTI. Titelles. Lloc : Plaça de l’església. Gratuït (Mitjó)

Mr Barti canta, toca la guitarra, el piano, s’enfada i es deixa estimar… un Show divertidíssim i espectacular, ple de sorpreses, a mans d’un titellaire extremadament virtuós.

21h00 Leo Tejedor i Jordi Vigueras BRO. Poesia i Música.  Lloc : Exterior Cal Xerta. Gratuït amb el suport de la Biblioteca Ma Àngels Torrents (Mitja)

Ambientat a la Grècia d’avui, Bro barreja realitat i malson, actualitat, mite, història i moments personals en una sola empenta de música i poesia que sembla no tenir fi.

22h Inauguració exposició de Jordi Vigueras VINYETES. Pintura. Lloc: Cal Xerta. Gratuït. Horaris d’obertura: Divendres i Dissabte, de 18h a 23h. Diumenge, d’11h a 14h.

23h00 Zero en conducta LA DERNIÈRE DANSE DE BRIGITTE. Dansa i Titelles. Lloc : Plaça de l’església. Gratuït. (Mitja)

Abans de marxar, la Brigitte anirà omplint una caixeta amb els records que la mantinguin viva una darrera vegada, en un espectacle de mim corporal, titelles, dansa i teatre visual

24h00 – Festa de la Mitja. Dj En Diferit. Lloc: Espai central del Mitjó. Gratuït.

Dissabte 21 de juliol

18h00 – 20h30 – Taller de Construcció de Titelles. Lloc: Pati del mossèn. Gratuït (Mitjó)

18h00 – Zipit JAI EL MARINER. Titelles. Lloc : Plaça de l’església (Mitjó)

Tres comediants que van de port en port explicant les aventures de Jai el mariner. Balenes gegants, taurons famèlics, micos salvatges… un camí llarg i emocionant!

19h00 Farfeloup LA LESSIVE. Clown. Lloc : Mirador de Cal Xerta (Mitjó)

Quan un clown decideix fer la bugada, pot passar de tot… com que després de veure l’espectacle el cor se’ns quedi tan net com la roba.

19h30 Javier Aranda VIDA. Titelles. Lloc : Teatre del Catequístic. Participació: 2 euros. Aforament limitat (Mitjó)

Les coses fetes a mà tenen el seu propi caràcter, les mans com a part d’un ser, com a sers especials que creen moviment, emoció i vida

20h30 Quim Bigas MOLAR. Dansa. Lloc : Plaça de l’església. Gratuït (Mitjó)

La felicitat i el comerç de les emocions, amb el cos com a protagonista principal, Molar planteja les emocions col·lectives com una font de moviment important per a la societat actual.

22h00 – Zero en conducta TRASHHH!! Dansa i titelles. Lloc: Plaça de l’església. Gratuït (Mitja)

Una bossa d’escombraries que sempre ha somniat ser una estrella. Una comèdia tràgica molt còmica i poc tràgica, perquè a la vida si perds el tren, sempre et pot recollir el proper camió d’escombraries

23h00 – Javier Aranda VIDA. Titelles. Lloc : Teatre del Catequístic. Participació: 2 euros. Aforament limitat (Mitja)

24h00 RETROFUNKERS. Lloc: Espai central del Mitjó. Concert. Gratuït

Diumenge 22 de juliol

10h00-13h – Teresa García Valenzuela TALLER D’IMPROVISACIÓ. Dansa. Lloc : Gimnàs Escola St. Jeroni. Joves i Adults, places limitades. Preu: 15 euros. Inscripcions: mitjoriudebitlles@gmail.com / Bar (Mitjó)

Vine a gaudir del cos comunicatiu, intel·ligent i creatiu que som! L’escolta ens permet accedir i jugar amb els potencials del cos de fluïdesa, força, projecció i pulsació.

11h00-12h30 – TALLER DE DANSA AFRICANA. Dansa. Lloc : Escoles velles. Preu: 10 euros, Menors de 15 anys acompanyats d’un adult gratis. Inscripció prèvia: : mitjoriudebitlles@gmail.com / Bar (Mitjó)

13h00 Vermut del Mitjó. Entrega de Premis del Concurs de Balcons. Sorteig del titella del Mitjó. Lloc : Centre cultural i recreatiu

Part dels espectacles per a tots els públics Preu segons l'espectacle + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This