Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Les Clinck
05 / 04 / 19 a les 19:00 h · Centre Cívic Baró de Viver, Barcelona

Les Clinck

Les Bianchis

Com neix una idea? D’on surt? Com apareix? Del no-res? Voleu dir que del no-res pot néixer res, sigui idea o sigui el que sigui?

Sí. És cert. Sí, i mil vegades sí. Tenim preguntes. En tenim moltes. Massa. Tantes que no sabem què fer-ne, de totes elles. Ens donen voltes pel cap, es passegen pel nostre cervell, es deixen veure a la nostra mirada, miren de buscar pistes a les nostres orelles i, finalment, broten de la nostra boca. I és llavors quan les preguntes es fan preguntes de veritat. Perquè és llavors quan necessiten una resposta. Quan busquen algú que pugui solucionar els seus dubtes.

Doncs ja hem trobat una resposta: ja sabem qui pot solucionar les nostres preguntes, qui pot saciar la nostra curiositat, fer callar el nostre afany per saber. Sí. Hi ha algú amb superpoders que ho pot fer. I no és una, són tres. Elles són Les Clinck, les que ho saben tot, les que tenen totes les respostes.

Totes? Segur?

Sembla que no. Sembla que els en falta una. Diuen, expliquen, xiuxiuegen que algú els ha fet una pregunta i s’han quedat callades, mudes, perquè no sabien què dir, ni com dir-ho… potser ni per què dir-ho. De manera que tornem a ser al principi: on neixen les idees? On neixen les respostes? I qui les té totes?

Per a tots els públics Gratuït (amb reserva prèvia) + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This