Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
L'ADN del Circ - MAC La Mercè
27 / 09 / 20 a les 12:30 h · Castell de Montjuïc – Escenari 1, Barcelona

L’ADN del Circ – MAC La Mercè

Rolling Vibes Collective: Monsieur Loyale i la Circus Band (Catalunya)

Música i teatre són les dues cares d’aquesta formació integrada pels músics Víctor Bauzá, Joan Abellan, Joan Redondo i Abraham Creus i per l’actor i clown Melcior Guilera. Són els passatgers d’un carro carregat d’altaveus i dotat de micròfon sense fils que els permetrà passejar-se entre el públic mentre interpreten temes de Bruno Mars, Britney Spears, Beyoncé o Lady Gaga, un repertori divertidíssim esquitxat de sorpreses i somriures. Veniu, que us presentaran Monseur Loyal.

La Fem Fatal: EJE36 (Catalunya/Euskadi)

Coneixeu el trapezi giratori? Doncs és un invent de Toni Gutiérrez i Asvin López, els integrants de La Fem Fatal, que els permet mostrar el funcionament d´aquest aparell tant de perfil com de manera frontal. Amb ell us parlaran del concepte d´”eix”, és a dir, de la necessitat que tenim de sentir l´equilibri i de la falsa percepció d´immobilitat compresa entre el passat i el futur… És un número per a dos artistes amb música de Pia Nielsen que beu de les experiències anteriors de tots dos i, també, de l´interès per fer conviure el trapezi amb la dansa, autèntica protagonista de l´espectacle.

Duo Laos: Upside Down (Barcelona/Argentina)

Els integrants d´aquest duet fan servir el llenguatge de l´acrobàcia per parlar-nos de les relacions humanes a partir de la història de dues ànimes en conflicte. És la proposta més nova de Mercedes Martín i Pablo Raffo, uns artistes de circ amb una trajectòria llarga que treballen junts des de l´any 2005. Fa gairebé deu anys que viuen a Barcelona i, des d´aquí, es mouen per tot Europa compartint la seva passió per la disciplina del mà a mà i per les acrobàcies. Habilitat i força, flexibilitat i precisió són alguns conceptes que defineixen el seu treball.

Alejandro Romero: Pianista (Andalusia)

Un pianista autodidacte nascut a Sevilla va acabar treballant al Cirque du Soleil i actuant en produccions com Saltibamco, Varekai i Totem. No ha passat per cap conservatori i explica que va aprendre a tocar el piano a YouTube i amb amics… Us semblarà impossible quan l´escolteu. I és que té un talent natural que l´ha portat a treballar en un dels circs més prestigiosos del món i a col·laborar amb noms coneguts del món de la música com India Martínez o David de María. Voleu comprovar com de bé toca el piano? El teniu a la Mercè.

Valeriia Davydenko / Société LPF EVENTS: The way to the dream (Ucraïna)

Guanyadora d´una medalla d´argent a l´edició del 2020 del Festival Mondial du Cirque de Demain, aquesta noia ucraïnesa us deixarà fascinats pels equilibris que és capaç de fer sobre una sola mà. Està clar que el talent li ve de família: l´entrena la mare, Nataliia Davydenko, i té dues germanes petites (Dariia, de 17 anys, i Alexandra, de 9) que també es dediquen al circ. Tècnica, habilitat i un talent sorprenent per a públics de totes les edats.

Veronika Goroshkova [Raw Art]: The way to the dream (Ucraïna)

Oblideu-vos del circ, que ha arribat el postcirc. Us ho diu Taras Pozdnyakov , director de [Raw Art], una companyia independent que renova el circ ucraïnès i que té entre els seus artistes la jove Veronika Goroshkova, una especialista en flying pole. És una barra suspesa d´un extrem que ella fa servir per oferir-nos unes acrobàcies que meravellen per la tècnica i emocionen per la poesia que contenen.

Laura & Francesca: A Beautiful Surprise (Gran Bretanya / EUA)

Francesca Hyde i Laura Stokes van descobrir un dia que la tècnica de la suspensió dels cabells oferia als seus números una imatge de llibertat i lleugeresa impossible d’aconseguir d’una altra manera. I així van crear un seguit d’actuacions breus amb música de Pergolesi que són diferents cada cop però que s’acaben sempre amb una bonica sorpresa. Van passar per Festival Mondial du Cirque de Demain, a París, i van deixar tothom fascinat. Les voleu veure?

Kerol: ADN De CiRC (Barcelona)

De petitet el van batejar amb el nom de Jordi Querol, però el dia que va néixer l’artista que portava dins li van començar a dir Kerol, la manera com, avui, el coneixen a mig món: de París al Canadà, passant per Rússia i molts països més. Ell és un artista extraordinari que acompanya els malabars mentre fa beatbox i crea, així, una banda sonora en directe. Aquí, el veureu dirigint i presentant una gran festa del circ amb escenografia de Patxowork i música d’Ale Romero durant la qual Kerol i onze artistes de circ més es faran tot de preguntes  transcendentals: Quina és la veritable funció del circ? Com es planten les síndries sense llavor?

Gratuïta (reserva prèvia) + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This