Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
07 / 04 / 24 a les 12:00 h · Mercat de les Flors – Sala OM, Barcelona

La Reverdie

Cie. Amieami

La Reverdie és una celebració de l’arribada de la primavera, una faula contemporània entre dos éssers d’identitats múltiples i inclusives, amb la pell blava o groga. Aquests dos personatges al·legòrics volen ressaltar les interdependències que hi ha entre els diferents organismes vius per mantenir l’equilibri de la vida. A través de la dansa, la seva experiència de l’alteritat connecta amb passatges del llibre infantil El petit Blau i el petit Groc, de Léo Lionni, que sostenen la metàfora de la mescla. La seva reunió farà sorgir una nova muda de color verd, una metamorfosi individual que voldria ser col·lectiva.

Després de treballar amb coreògrafs com Ambra Senatore, Joachim Maudet, Cécile Loyer, Olivier Dubois i Arthur Perole, els dos membres d’AmieAmi, Steven Hervouet i Pauline Bigot, van començar l’any 2020 a desenvolupar el seu propi treball coreogràfic, formant la companyia amb la qual han creat La Reverdie i Can I serve you? 

A partir de 6 anys A partir de 8,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This