Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
24 / 04 / 22 a les 10:45 h · Espai Carrer Nou, Alcoletge

La Reina del Arga – Festival Mil Maneres Alcoletge

Estefanía de Paz Asín

Hi va haver un temps en què totes les gates de Pamplona es deien Remígia. Hi ha un carrer a Pamplona, ​​amb el nom de Remigia Echarren i encara a la memòria d’algun dels nostres majors, potser continuï viva. Dona excepcional, funambulista, artista, coneguda a la Pamplona d’entre segles XIX i XX. Qui és aquesta dona que es va guanyar el sobrenom de la Reina de l’Arga, Madmoiselle Agustini o la Reina de la maroma? D’on neix el desig de caminar per les altures en una època en què poques eren les referències d’aquesta mena de gestes?

Estefania de Paz Asín, ens explica ara que es compleixen 100 anys de la mort de Remigia, cosa que ha esbrinat sobre la funambulista. Fascinada per la seva història, ha buscat i trobat i on la memòria arxivada ha deixat d’aportar dades, ha continuat creant i construint, per ajudar-nos a conèixer aquesta increïble dona.

A partir de 6 anys 3,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This