Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
24 / 04 / 22 a les 12:00 h · Can Ninot, Sant Cugat del Vallès

La Llegenda de Sant Jordi i la Princesa Poesia

Fes-t'ho com vulguis

El valent cavaller Sant Jordi acut al poble per alliberar-lo del terrible drac. La llegenda és prou coneguda, però en aquest espectacle coneixerem els diversos oficis dels habitants del poble. El drac se’ls està menjant a tots, i ja em direu com pot tirar endavant un poble sense els seus oficis. La princesa no és pas una fleuma, també en té un d’ofici, el més bonic i tan necessari com els altres:  escriure  poesia.

Us convidem a veure les proeses del cavaller Sant Jordi i les malvestats del drac, a través d’una narració ágil i divertida i amb el suport de dibuixos plans que manipulem durant l’espectacle, inspirats en la manera que els antics rondallaires ho feien per a cridar l’atenció de la gent.

El llenguatge visual que hem fet reforça la narració oral i potencia la capacitat d’atenció i d’imaginar dels infants. Amb la idea de jugar amb els oficis dels vilatans, la llegenda es fa més rica i propera als nens i nenes: la metgessa; el cuiner; la fornera…personatges quotidians que connecten el públic amb l’argument principal de la llegenda.

Públic familiar


+ informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This