Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Imprevisibles · Festival Rialles
02 / 06 / 24 a les 12:00 h · Masia de Can Barra, San Quirze del Vallès

Imprevisibles · Festival Rialles

El Sidral

Improvisació long form amb música en directe –també improvisada– en què el públic tria la seva aventura; mai no n’hi haurà dos d’iguals.

Es tracta d’una proposta arriscada i emocionant: improvisar en cada ocasió allò que el públic vol veure i no en forma de petites històries, sinó amb el repte de fer una sola història de 45-50 minuts sense guia ni preparació prèvia.

Saber que s’està improvisant una història i, per tant, assumint el risc al blanc –que normalment fa tanta por– genera una energia entre públic i escena molt forta, convertint cada funció en un moment únic i irrepetible.

Amb la intervenció del públic, els suggeriments i les decisions, es demostra permanentment la impossibilitat d’haver preparat la història prèviament i, gràcies al poder que és atorgat als espectadors, aquests poden sentir la història com a seva i la gaudeixen d’una manera molt especial

Per a tots els públics 5,00 € / entrada gratuïta menors de 2 anys + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This