Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
26 / 12 / 21 a les 16:00 h · Teatre Aquitània, Barcelona

Imma i Gina, com viure en un món digital

Tinet Puig

Petits i grans: esteu enganxats a les pantalles? En aquest musical, de ben segur que us sentireu identificats!

Imma i Gina (com viure en un món digital) és un musical familiar que relata de forma divertida i original un dilema que se’ns presenta a tots, grans i petits, sobre com la tecnologia pot estimular la nostra imaginació o bé fer perdre la nostra capacitat de crear.

La Gina és una nena de deu anys molt alegre i amb molta imaginació. No li cal gaire per passar-s’ho d’allò més bé: té una amiga imaginària, l’Imma, a qui crida sempre per jugar. Tot i així, la Gina té els mateixos desitjos que qualsevol infant de la seva edat: porta anys demanant una tauleta digital (sí, en català no s’anomena tablet!), ja sigui als tres Mags, al Pare Noel o a qualsevol ésser que li pugui portar el regal per Nadal.

Farta de que no li facin cas, els ha donat un ultimàtum: o aquest any aconsegueix el que demana o es portarà molt malament. Els esperits de Nadal no acceptaran les amenaces de la Gina, i enviaran a la bruixa Befana per impedir que la Gina perdi la seva imaginació.

 

Públic familiar 10,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This