Hip Hop Big! La gran aventura de la Caputxeta Vermella i Peter Pan
02 / 02 / 20 a les 12:00 h · Teatre Romea, Barcelona

Hip Hop Big! La gran aventura de la Caputxeta Vermella i Peter Pan

Vània Produccions

La Fada dels Contes alerta que la Caputxeta Vermella i en Peter Pan s’han escapat dels seus contes. Dues aprenents de fades, la Fada Fantàstica i la Fada Farra hauran de trobar-los i retornar-los a les seves històries. Però, mentre la Fantàstica vol complir les ordres, la Farra decideix divertir-se una mica i amb un encanteri els hi concedeix un desig. Quin? En Peter i la Caputxeta volen ser grans.
Hi troben molts avantatges: s’hauran acabat els malsons nocturns, menjaran el que més els agrada, podran anar i tornar de casa sols, faran coses de grans que troben molt més interessants.
Així que davant d’un mirall màgic demanen el desig i la Farra els transforma en dos joves, per a desesperació de la Fantàstica.
Però, ara que són grans, s’adonaran que la vida és més complicada del que esperaven. I és que quan vulguin tornar als contes, no sabran com fer-ho i hauran d’enfrontar-se a molts perills.
Sort en tindran les fades de l’ajuda dels nens i nenes que hi haurà al teatre per desfer l’encanteri i, gràcies a la fórmula HipHopBig! tornaran a ser petits.
I entendran que per arribar a grans primer han de viure i aprendre moltes coses.
Un conte de contes sobre la màgia, a ritme de Hip-Hop, on els petits espectadors seran també els protagonistes!

A partir de 6 anys 12€ + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This