Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Hathi - #laCulturaTambeCura
16 / 05 / 20 a les 19:00 h · Vàries ubicacions – Alpicat, Alpicat

Hathi – #laCulturaTambeCura

Centre de Titelles de Lleida

Un gran elefant s’obre camí per la ciutat a pas ferm i solemne. Acompanyat per un guia i cuidador, recorre tot el món fomentant el respecte als animals i la natura. Al seu país d’origen, l’Índia, és un animal molt respectat i per a molts inclús sagrat, però això no és així a tot arreu. El seu caminar elegant al ritme de la música hindú et portarà a la jungla que l’ha vist néixer. Però no tinguis por, l’Hathi no és de témer si el tractes amb estima i respecte. Gaudir del seu moviment és ja un veritable espectacle.

L’Ajuntament d’Alpicat ha organitzat per aquest dissabte dia 16 una cercavila força especial amb motiu de la Festa de Sant Isidre, que estava prevista per aquest cap de setmana.

La rua tindrà com a gran protagonista l’elefant Hathi, una criatura que és obra del Centre de Titelles de Lleida i que, a partir de les 19.00, hora en què els nens i nenes ja han de ser a casa, l’elefant passejarà per alguns dels carrers d’Alpicat per tal que petits i grans el puguin veure passar. Tot plegat amb l’objectiu d’oferir un acte simbòlic que, tot i que no servirà per oblidar que no s’han pogut celebrar les festes de Sant Isidre, sí que servirà per fer més divertit el confinament i tenyir una mica de festa els carrers i places d’Alpicat.

Cal recordar que l’elefant Hathi ja va visitar Alpicat fa tres anys amb motiu del festival Circ Picat, un certamen que enguany s’ha traslladat de juny a setembre i que, amb l’acte d’aquest dissabte, viurà un petit aperitiu.

Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This