Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Gats
24 / 02 / 18 a les 17:30 h · Jove Teatre Regina, Barcelona

Gats

La Trepa

Una colla de gats amics es reuneixen per cantar-li a la lluna plena, però la seva cantada es veu interrompuda per un estrany: un gat negre que acaba d’arribar a la ciutat. La primera reacció del grup és de rebuig, perquè un gat negre porta mala sort, ho diuen els humans.

Mica en mica, tots els membres del grup es van apropant al nouvingut i fent-se amics d’ ell , excepte el Botins, el líder, que el refusa sense cap motiu aparent. Aquesta actitud posa en un compromís a la resta de companys, que es troben entre els dos, sense saber cap a quin cantó decantar-se.

El Botins utilitza la seva vella amistat per fer xantatge al grup i aconseguir que l’ajudin a posar al gat negre en ridícul per fer-lo marxar. Però després  tots se senten malament.

La casualitat vol que el Botins sigui enxampat pels de la gossera i tancat en una gàbia. Els seus companys es disposen a rescatar-lo , inclòs el gat nou, que jugarà un paper important, malgrat ell mateix, en l’aventura de l’alliberament.

A partir de 4 anys Des de 9 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This