Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Fingerlight - Fira de Circ de Sant Martí a Talarn
17 / 11 / 18 a les 19:00 h · Plaça d’Anna Maria Janer, Talarn

Fingerlight – Fira de Circ de Sant Martí a Talarn

Improvisto's Krusty Show

En un món de relativa foscor, la qual cosa no vol dir ni trist ni tètric, sinó tot el contrari, uns divertits personatges han fet una troballa d’allò més interessant, han descobert la llum. Si aquest món sense llum ja era distret,  doncs ara amb aquest descobriment és trepidant.

No ens podríem ni imaginar el profit que aquests dinàmics personatges li poden treure a la seva nova joguina. Ens introduïm  en el seu món, on hi predomina el passar-s’ho bé;  un món poètic , visual  i imaginatiu, on tot és possible,  fins i tot, convertir la llum en foc.

Els Improvisto’s us conviden al seu nou espectacle “Fingerlight” . Un espectacle nocturn amb malabars de llum pròpia i foc, amb efectes pirotècnics i de foc, format per quatre actors malabaristes , amb coreografies de malabars i equilibris,  amb un marcat accent teatral.

Una obra de 45 minuts de durada, amb una llum negra, carregada d’efectes visuals, amb un ritme trepidant on números i enllaços se sobreposen deixant una factura dolça i dinàmica.

Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This