Festival Curtcirckit
02 / 06 / 18 · Tot el dia · Vàries ubicacions – Montgat, Montgat

Festival Curtcirckit

Vàries companyies
18:30 * Cafuné

La recerca de l’harmonia i l’equilibri entre dos éssers, amb els seus desitjos, motivacions, preocupacions,… així com la recerca d’objectius comuns, són la principal lluita a la que ens trobem els individus a l’hora de conformar les relacions.

A través de l’expressió corporal dels dos intèrprets i la musicalitat del tercer, la peça parteix de la presentació de dues individualitats amb les seves característiques  corresponents. A partir de la seva coexistència i dels contactes casuals, neix una inquietud per interaccionar amb l’altre i crear un moviment comú.

Les dificultats per trobar l’harmonia entre ells es desenvolupen a través d’un joc de manipulació, carícies i desacords.
Aquest recorregut d’incertesa aboca a prendre decisions, tant encertades com errònies, que conduiran a tot un seguit de reflexions i correccions que aniran desenvolupant la  peça. Tanmateix, a través de la confiança en el potencial i el benefici d’aquesta unió, els artistes seguiran lluitant i avançant poc a poc, en l’aventura que conformarà aquesta simbiosi que els permet assolir una relació harmònica i equilibrada. Una unió que proporcionarà nous objectius i noves experiències als dos intèrprets, i que donarà vida a  Cafuné.

18:45 * Back 2 Classics

Imagina un indret en el que pots volar i esdevenir tan lleuger com una ploma o pesat com un elefant. Un indret en el que s’hi pot viure cap per avall i on en comptes de caminar es balla al ritme d’una música que es transforma des d’un tocadiscos… un indret on el terra trontolla i l’acció més petita i quotidiana acaba sent el repte més gran i extraordinari.
Back 2 Classics proposa un espectacle dee llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família. Un espectacle on el llit elàstic prendrà vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un espectacle ple d’humor, poesia i caramboles esbojarrades ¿en voleu formar part? N’esteu tots convidats!

19:15 * Briks

Un dia de portes obertes, quatre tècnics especials comparteixen el treball de manera particular en una deixalleria. Manats per un patró omnipresent, es posaràn en situacions extremes que porten a un esclat tècnic, físic i musical.

Un espectacle per tots els públics de circ i clown on es mostra el joc entre ells, amb els objectes, i amb el poder. La seva fresquesa i murriada farà que el temps voli entre equilibris, música en directe amb objectes i instruments, esquetx, verticals i una infinitat de detalls que faràn del espectacle lleuger i menat.

22:00 * Re-Gala de circ

Els números de la gala són:

Loco Brusca
Voël
Las XL
Quique Maltas
Daniball
Marcos Tajadura
Penelope y Aquiles
Antonia González
Duo Kaos
Banda Fugarolas
Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This