Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
FESTICAM 2019 - Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta
11 / 10 / 19 - 13 / 10 / 19 · Tot el dia · Vàries Ubicacions, Amposta

FESTICAM 2019 – Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta

DIVENDRES 11 D’OCTUBRE

18.00h/ 19.30h “OPEN DOOR” (PERE HOSTA)

Apareix una porta del no-res … què hi ha a l’altre costat? Sortida plaça Ramon Berenguer IV. Gènere: Clown / Tots els públics.

De 18:00h a 20:00h “TALLER D’ARTS DEL CIRC” (ESCOLA DE TEATRE I CIRC D’AMPOSTA)

Un espai de joc on poder experimentar un munt de sensacions “cirqueres”: malabars, equilibris, aeris, acrobàcia…. T’apuntes? Carrer Palau i Quer / Tots els públics

De 18.00h a 21.00h  “SIENTA LA CABEZA” (CIA. SIENTA LA CABEZA)

Una provocadora invitació a que el públic sigui el protagonista d’una aventura transformadora, i experimenti un canvi radical a través d’un pentinat inoblidable. Cruïlla Av. de la Ràpita amb C/ Major. Gènere: Performance / Tots els públics.

19.00h “ELS ARRUGATS” (CIA. L’ESPILL- FUNDACIÓ MERCÈ PLA)

L’obra ens parla de les capacitats de cadascú. Totes són valides, només cal descobrir-les i potenciar-les. El Casal d’Amposta / Gènere: Teatre / Tots els públics / (Aforament limitat. Gratuït amb entrada)

20:00h “EXHIBICIONS D’ARTS DEL CIRC” (ESCOLA DE TEATRE I CIRC D’AMPOSTA)

A càrrec d’alumnes de l’EtcA presentarem un combinat de números aeris i de troupes de clowns. Un espai per poder presentar en públic creacions gestades a la pròpia escola. Carrer Palau i Quer / Tots els públics.

21.30h “AUREO” (CIA. UP ARTE)

Aureo és bellesa i plasticitat i, a la vegada, risc, tensió i impacte. Acrobàcies d’un elevat nivell tècnic s’executen en un espai on les relacions entre objectes i persones han estat calculades amb precisió i argument. Plaça Ramon Berenguer IV / Gènere: Circ / Tots els públics / Espectacle inaugural de la VI edició.

23.00h “JOSAFAT” (CIA. PASSABARRET)

Una adaptació en clau de circ de la clàssica novel·la modernista de Prudenci Bertrana que desconstrueix la passió, la por, les contradiccions, les obsessions, els contrastos i la tragèdia d’aquest Geperut de NotreDame català. Plaça de l’Ajuntament / Gènere: Circ-Música / Tots els públics / (Aforament limitat. Gratuït amb entrada) / Gran Premi de Circ BBVA 2019.

DISSABTE 12 D’OCTUBRE

18.00h/ 19.30h “OPEN DOOR” (PERE HOSTA)

Apareix una porta del no-res … què hi ha a l’altre costat? Sortida plaça Ramon Berenguer IV. Gènere: Clown / Tots els públics.

De 18.00h a 21.00h “ELS AMICS D’EN CRUSÓ” (CIA TOC DE FUSTA)

Després del naufragi, trist i sol en una illa, en Crusó s’avorria. Per sort tenia les restes del vaixell i tot el temps del món… Drac d’Or a millor Espectacle d’Arts de Carrer a Fira de Titelles 2019. Avinguda de la Ràpita. Gènere: Instal·lació / Tots els públics

De 18.00h a 21.00h. “L’ATELIER” (CIA TOC DE FUSTA)

L’atelier és una fusteria peculiar on les màquines semblen treballar soles, un curiós taller on el joc és necessari per accionar a distància serres i martells. Carrer Palau i Quer. Gènere: Instal·lació / Majors de 7 anys.

19.00h “TEIA” (JÚLIA FARRERO)

Un espectacle on conviuen la tradició i la contemporaneïtat, la rusticitat i la delicadesa, i convida l’espectador a formar part d’un ritual, en un escenari on tot es construeix i es transforma. Espectacle guanyador de la beca de producció Suport a la Creació en Arts de Carrer 2018 de la Plataforma d’Arts de Carrer. Beca Suport a la Creació Fira Tàrrega 2019. Plaça de l’Ajuntament. Gènere: Circ / Tots els públics

23.00h “CONSEQÜÈNCIES” (CIA. MOVEO)

M’he aturat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava amb el seu ritme al meu voltant. Premi Moritz Fira Tàrrega 2017 a la millor estrena en arts de carrer. Plaça de l’Ajuntament. Gènere: Dansa-Teatre / Tots els públics.

20.00h “TOPA” (BRODAS BROS & KUKAI DANTZA)

El carrer, el seu espai vital, els uneix. Expressions de carrer contemporànies, que avui compartiran vida a les places de les ciutats. Plaça Ramon Berenguer IV. Gènere: Dansa / Tots els públics.

21.30h “SIÉNTATE” (ACROBÀCIA MÍNIMA)

Acrobàcia, equilibris, moviment, subtilesa, acció, rialles, música. Premi del públic al Millor Espectacle al ARTenBITRIR 2018. Plaça Ramon Berenguer IV. Gènere: Circ / Tots els públics.

DIUMENGE 13 D’OCTUBRE

10.30h / 12.30h “ESCARGOTS” (SLOW OLOU)

Espectacle multidisciplinari, apte per a tots el públics, de la mà dels pallassos Pere Hosta i Toti Totonell. Un viatge per la vida de dos mol·lusc gastròpodes que, cada cop que plou, no tenen més remei que seguir el seu instint. Sortida: Plaça Ajuntament (edifici cultura). Gènere: Clown / Tots els públics. Entrades gratuïtes a amposta.cat i a l’Oficina. de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Amposta.

11.30h “AL OTRO LADO” (ZANGUANGO TEATRO)

Quan veiem un teló saben que allò que veurem a l’altre costat és una ficció i esperem que ens ajudi a entendre, oblidar o suportar la realitat d’aquest costat. Però … i si posem un teló per emmarcar la realitat i la tractem com a ficció? Premi a la Millor Interpretació en el TAC de Valladolid 2019. Carrer Major (Espectacle sense seients). Gènere: Teatre / Majors de 7 anys.

10.00h / 12.30h “XARATUKA” (BATUKEEM AMPOSTA I XARANGA XINO-XANO)

Sortida: Plaça Ramon Berenguer IV. Gènere: Música / Tots els públics.

De 10.00h a 13.00h “ESPAI MUNTA TITELLA” (CIA. GALIOT TEATRE)

Durant una estona, els més petits seran grans titellaires. Plaça Ramon Berenguer IV. Gènere: Instal·lació / Tots els públics.

13.30h “WE-DING” (CIA. LOS MOÑEKOS)

We-ding! es un espectacle de carrer de 20 minuts per a dues núvies. Esteu tots convidats, no cal confirmació. La cita és davant l’església del poble, a hora punta. No oblideu portar l’arròs! Plaça Ajuntament. Gènere: Teatre-Dansa / Tots els públics.

19.00h “EH MAN HE , LA MECÀNICA DE L’ÀNIMA” (CIA. ZERO EN CONDUCTA)

Antigament els cheyenne anomenaven Eh Man a les persones amb més d’un esperit. Aquesta és la història d’un home i els seus cinc esperits. Nolan, ignorant que és una titella emprèn un viatge que incideix en el primer pas, haurà de sortir del seu estat d’immobilitat. Ningú ha dit que serà fàcil. Estrenat a la Bienal de Meppe. Guardonat amb tres Dracs D’or a la Fira de Titelles 2019. Teatre de la Lira / Espectacle de cloenda. Gènere: Titelles-Dansa / Majors de 7 anys. Entrades gratuïtes a amposta.cat i a l’Oficina de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Amposta.

Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This