Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
25 / 02 / 23 a les 19:00 h · Sala Polivalent La Torreta, Montmeló

Esencial

Vaivén Circo

Cinc personatges que juguen i somien. Un viatge d’aventures que ens portarà a llocs recòndits en què la decisió vital serà prendre el camí més simple. Aquest nou espectacle de Vaivén Circo es presenta amb una posada en escena inspirada en l’Arc Iris de Waldorf, una joguina composta per pilars i arcs que propicien una espectacular escenografia. Estem davant d’una arquitectura canviant i capaç de reinventar-se, com el propi ésser humà cercant el seu progrés. Una escenografia amb tints poètics, idònia per crear un ambient màgic on treballar amb l’equilibri amb subtils diferències que poden propiciar que es passi del caos a l’harmonia en uns segons.“Esencial” vol escapar del col·lapse que pateix l’ésser humà quan es troba davant de situacions desordenades que no comprèn. En aquests moments davant els quals se sap trobar explicacions, i lluny d’afegir més complexitat, Vaivén Circo intenten buscar l’essencial. S’agafen a l’ideal de bellesa i senzillesa com a inspiració primigènia a l’hora d’abordar l’estètica de l’espectacle. Menys és més. Premi Nacional de Circ 2016.

 

Intèrprets: Miguel Àngel Bru Montosa “Bolo”, Raquel Pretel Ferrándiz / Celia Sako, Irene Pau, Chema Martín, Manolo Carambolas / Emilio López. Direcció: Vaivén Circo i Javi Parra. Col·laboració en la creació: Jokin Oregui. Música Original: Daniel Maldonado “Sam”. Escenografia: Vaivén Circo / Pepe de el Pi. Coreografia: Vaivén Circo / Rosa Mari Herrador. Vestuari: Joan Prohibit. Il·luminació: Joan Carles Tamajón “Tama”. Acabats Escenografia: Raúl Ruiz “El Nen de les Pintures”. Producció: Miguel A. Moreno “Bolo”. Distribució: Escena D. Granada. Teresa Arboretum Márquez.

Per a tots els públics 12,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This