El Garitu
10 / 08 / 18 - 15 / 08 / 18 · Tot el dia · Vàries ubicacions – Cardedeu, Cardedeu

El Garitu

Vàries companyies

Divendres 10

23h – Fang (Quim Girón). Al parc dels Pinetons.

Amb Fang l’artista de circ Quim Girón ens proposa la unió de la terra i el cos humà a través de la manipulació del fang a escena, que ens farà viatjar per un espectacle ple de formes i escultures úniques.

0:15h – A Punt. A la Plaça del Garitu.

Petit i curiós espectacle o bestiesa de producció pròpia que sorprèn pels volts de mitjanit.

Dissabte 11

18h – Concert familiar amb El Pot Petit. A la plaça del Garitu.

El Pot Petit presenta Ritmes i Rialles, un concert espectacle en què el cuc poruc, un dels seus personatges més coneguts, juntament amb la Jana, en Pau i la Melmelada Band, ens portaran a fer un viatge per conèixer mil històries de dins d’aquest Pot tan màgic. Un viatge ple de música, amb les cançons del seu últim disc Ritmes i Rialles, titelles i teatre. Un concert molt participatiu per gaudir amb família!

20h – Envà (Amer i Àfrica). A la Gariteca.

Entre 250 kg de palla i 125 kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai sobre el concepte de l’estupidesa humana.

Important: L’organització adverteix les persones al·lèrgiques a la palla, que adoptin mesures de precaució durant aquesta activitat.

20.45h – Sols al Lloc (As d’Arts). A la Gariteca.

Mostra itinerant de peces curtes de dansa i música en espais públics al centre de Cardedeu. Diverses performances creades o adaptades per al lloc específic on es ballaran. Tot amenitzat amb una cercavila musical que guiarà el públic entre un solo i un altre amb la participació de Sira Aymerich, Claudia Solano, Dominik Borucki, Coqui Castells, Guillem Rodri i Sònia Sánchez.

00:00h – A Punt. A la Plaça del Garitu.

Petit i curiós espectacle o bestiesa de producció pròpia que sorprèn pels volts de mitjanit.

Diumenge 12

11.30h – Garitet – La Berta sense barba, a l’abordatge! (Núria Clemares). A la Plaça del Garitu.

La pirata Berta necessita un munt de pirates que l’ajudin a trobar el secret secretíssim. Veniu a ajudar-la i no us deixeu el vostre vestit de pirata! A l’abordatge!

20h – Hand to Hand (Roser López Espinosa). A la plaça del Garitu.

Hand to Hand és un ballet singular en forma de combat de judo. Una proposta on la dansa s’apropa a les arts marcials i juga amb les seves tàctiques i cadència. Mà a mà, dos ballarins, precisos i amb joc net, componen una dansa en parella.

00.30h – A Punt. A la Plaça del Garitu.

Petit i curiós espectacle o bestiesa de producció pròpia que sorprèn pels volts de mitjanit.

Dilluns 13

11.30h – Garitet – Tot sol… i núvol (Circulant). A la plaça del Garitu.

Un pallasso, una cadira i una maleta: tres companys de viatge. Quan estan sols s’aturen, seuen i contemplen. Ara fa sol, ara fa núvol i ara sol… i núvol. Un pallasso innocent, però conscient, que té qualsevol recurs per combatre l’avorriment: una cadira per  seure, per jugar, per ballar, i per mil històries més, i una maleta que no sabem què hi ha a dins. Tot sol… i núvol transforma la realitat en ficció. Tot sol en busca de… companyia, … i  núvol per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim. Tot sol… i núvol, un espectacle proper i molt humà, on tothom s’hi sentirà identificat.

18h – Garitart. A la plaça del Garitu.

Espectacles de petit format representats per les places i els carrers de la nostra vila. Trobareu clowns, equilibris, dansa vertical, malabars i altres disciplines circenses acompanyats de la música en viu de BRASS THE GITANO BAND.

20h – Conseqüències (Cia Moveo). A la plaça d’Anselm Clavé.

La nova proposta de la companyia Moveo és un espectacle de moviment que trenca la distància entre el que mira i el que és mirat, entre el que viu i el que actua. L’espectador és convidat a emergir del seu estatus passiu i a executar el moviment. El treball es planteja com una exploració en tres direccions. En primer lloc, l’oposició entre realitat i ficció, entre veritat i mentida, entre actor i espectador. Segonament, les relacions entre els membres del grup social: dependència, suport, rebuig, atracció… I, en tercer lloc, la representació de l’invisible a través d’allò més visible.

23h – Violeta (La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño). Al parc dels Pinetons.

Un concert- cabaret de gent que té ganes de gaudir d’una bona estona. Set acròbates enamorats de la música en directe de Venancio y los Jovenes de Antaño i cinc músics bocabadats amb els acròbates provinents d’escoles de circ de tot el món (Brussel·les, Lima, Londres, Barcelona…).

00.15h – A Punt. A la Plaça del Garitu.

Petit i curiós espectacle o bestiesa de producció pròpia que sorprèn pels volts de mitjanit.

Dimarts 14

12h – The Postman (Txema). A la plaça del Garitu.

Un sobre que amaga màgia. Ja ha arribat! Amb correspondència per entregar. Diuen que és l’únic carter que ha repartit paquets i cartes a més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa, a diferents presidents de la Casablanca i a sultans del llunyà Orient. Viatja sol. A veure, sol sol tampoc, sempre l’acompanya la seva gorra, la seva cartera i el seu mocador.

18h – La Gran Família (Fadunito). A la plaça del Garitu.

Quina família més vistosa! Una mare i els seus fills aniran a fer un tomb pel poble. Aquesta família té una característica molt singular i és que són “grans”.

20h – Flou Papagayo (Mumusic Circus). Al passeig del Mestre Alexandri.

Tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment en una pista de circ eterna i universal. Les emocions i el deliri per compartir són l’impuls d’aquest curiós viatge on cada un d’ells aconsegueix convèncer l’altre d’allò que ni ell mateix sap. I és que Flou Papagayo no es pot saber, perquè només se sent.

23h – The Black Blues Brothers. Al parc dels Pinetons.

Un grup d’acròbates kenyans, sota l’empara estètica i musical dels mítics Blues Brothers, segueixen els capricis d’una ràdio vintage que emet rhythm & blues. A cavall entre el circ popular i la comèdia musical, l’espectacle és un devessall d’acrobàcies i equilibris increïbles, gags hilarants i reptes de ball que inciten a la participació del públic. Salts mortals, piràmides humanes i teatre físic extrem en una proposta de virtuosisme apta per a tots els públics. Una producció de Circo e dintorni amb la col·laboració de Sarakasi, el circ social kenyà creat per Marion i Rudy Van Dijck.

Dimecres 15

20h – Límits (Fadunito). A la Gariteca.

Espectacle “solo” de teatre físic multidisciplinari on conflueixen el circ, la manipulació d’objectes, el moviment, el teatre, la música i el clown. Una història inspirada en el conte L’elefant encadenat, de Jorge Bucay, plantejada com a metàfora dels marcs mentals que ens autoimposem i que ens impedeixen créixer com a persones. Un al·legat contra la por, les opinions preconcebudes, les limitacions socials i culturals i les imposicions de qualsevol mena. Una reivindicació de les capacitats i de les possibilitats de les persones.

 

Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This