Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Dones de circ - Òmnium
22 / 07 / 20 a les 18:00 h · Espai a determinar, Mataró

Dones de circ – Òmnium

Teatre Sobre Rodes

A l’antic circ s’exhibia en gàbies a tolits i deformes amb el crit de: “Passin i vegin els Freaks!” Després dels crits de fascinació i horror es corrien les cortinetes i es tornava a amagar a aquestes aberracions de la natura. Les nostres dues caravanes seran per uns dies aquestes gàbies a teló tancat. Qui hi viu dins? Entrinu i vegin… a la trapezista, però quan es baixa del trapezi; a la partenaire del llançador de ganivets, però quan es cura les ferides després de la funció; a la pallassa, a la dona barbuda, a la domadora. Elles us conviden a entrar a la seva gàbia per compartir els seus moments íntims un cop els focus que il·luminen la pista de la vela s’han apagat.

Són iguals els llums de la pista per a elles que per a ells? La Dona forçuda: Katrina Romanova exhibeix la seva força sobrenatural a les pistes de circ per a delit de tot el món, però en la seva petita caravana li suposa un autèntic handicap. La partenaire del llançador de ganivets, l’Andrea, sempre esgarrapada, sempre amb talls, està farta que sent ella la que més perill corre en l’espectacle, sigui el llançador qui s’emporta sempre el mèrit. La Dona Barbuda, Clementine, té pèl a les celles com totes les dones i té barba, i què? La Dona Bala és ràpida, és petita i és propulsada per un canó… però no sempre cau a la xarxa. La trapezista: unes caravanes de circ arriben a el poble d’Elena i això farà que la seva vida canviï per sempre… La pallassa: abans les dones en el circ o eren trapezistes o eren les ajudants del mag, del llançador de ganivets, del domador… però un dia, una dona va voler ser pallassa!

Dones de circ són micro espectacles que dins de les caravanes ens endinsen en el món de la dona en el circ. No sempre és llum i color, no sempre és alegria i diversió. Alhora, fora de la Barraca i la Tartana, a la placeta de Teatre Sobre Rodes passejaran aquestes dones i altres personatges que s’han escapat de les seves gàbies i vénen a explicar-nos les seves històries i a jugar amb nosaltres.

Per a tots els públics Gratuïta + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This