Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Dōji
16 / 02 / 24 a les 20:00 h · Teatre Kursaal, Manresa

Dōji

Brodas Bros

El nou espectacle creat conjuntament entre Els Brodas Bros i Desilence porta per nom Dōji que vol dir simultani en japonès.

Les coses simultànies són aquelles que succeeixen o es desenvolupen al mateix temps que és el que passa entre el quartet format per Berta Pons i Lluc Fruitós per part dels Brodas i Tatiana Halbach i Søren Christensen de Desilence que han unit forces i creat una peça en la qual visuals interacció i dansa s’uneixen simultàniament un viatge interior més abstracte i personal en el qual cada peça que compon l’espectacle expressa un estat natural.

Dōji es balla entre les llums i les ombres. Els Brodas Bros, il·luminen amb el seu moviment l’espai (per mitjà d’uns sensors que porten connectats al cos). Desilence, que ha programat minuciosament les formes i els colors, juguen amb els ballarins, creant conjuntament, aquest brutal paisatge, en el qual viatges com a espectador, immers en el color, el ritme, la música i la dansa. Cada peça és una celebració, que obre la porta a la reflexió, sobre què som i com ens movem en aquest món de llums i ombres.

A més d’utilitzar la tecnologia com a eina per a crear els continguts, en aquest espectacle, utilitzem els sensors de moviment com a instrument creatiu amb el qual jugar i gaudir alliberant-nos dels lligams del render, las marques i ens aporta llibertat de moviment i de creació espontània.

Per a tots els públics 20,00 € / 15,00 € / 10,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This