Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Demèter
11 / 02 / 23 a les 18:00 h · Teatre Margarida Xirgu, Montornés del Vallès

Demèter

Agrupación Señor Serrano

Demèter equilibra la natura. Entre els boscos salvatges i la terra conreada, entre les estacions on la terra és estèril i aquelles on la natura reneix. Un dia el rei Erisícton talla una alzina protegida per Demèter i desencadena la ira de la deessa. Demèter castiga Erisícton a patir una fam sense fi. Ell, incapaç de saciar-se, porta a la ruïna la seva comunitat.

Sabem que els recursos naturals són finits, però què justifica i què no l’explotació d’aquests? En quina mesura? Què o qui té legitimitat per marcar els límits? És just que la riquesa aconseguida per l’extracció de recursos naturals afavoreixi més a unes persones que a d’altres? El tercer volum del Projecte Olympus té com a protagonistes a Demèter, Erisícton, els boscos d’alzines, la desforestació amazònica, les botigues de roba low-cost, els telèfons mòbils i l’extermini d’animals per fer les hamburgueses del súper.

 

De 7 a 11 anys 3,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This