Cuinem el circ
03 / 06 / 18 · Tot el dia · Món Sant Benet, Sant Fruitós de Bages

Cuinem el circ

Vàries companyies

circ pistolet

EN COMPANYIA. Espectacle de CIRC PISTOLET

 

Diumenge, 3 de juny a les 11,30h

En Companyia és un espectacle esbojarrat i divertit on queda palès que al circ, com a la vida, sempre és millor caminar acompanyats. Per això, els tres artistes que donen forma a l’espectacle, s’uneixen per capgirar-ho tot.

A l’elegant Anna Plotnikov

 

a li agrada molt no tocar de peus a terra, si no és per marcar-se uns passos a ritme de swing. Però on realment és feliç és a les alçades, així que si mirem amunt i obrim bé els ulls, segur que ens captivarà amb les seves acrobàcies aèries. Des del seu trapezi i penjada de les seves teles a vista d’ocell, ens deixarà bocabadats.

I a peu de pista: el tècnic. Però no un tècnic qualsevol. L’Enric Petit sempre ha portat un artista de circ a dins i ens demostrarà que li encanta desafiar la llei de la gravetat. Verticalista amb una tècnica i execució perfectes a mig camí entre el mosso de pista, el tècnic i el pallasso.

Però per pallasso en Sabanni, l’encarregat de presentar aquest singular cabaret. I, ja se sap, si deixem aquesta responsabilitat en mans d’un pallasso pot passar qualsevol cosa. De ben segur que amb elegància, unes gotes de màgia, un polsim de bogeria i la inestimable companyia d’aquests dos artistes i el seu inseparable colom Jordi, la faran ben grossa.

 

FITXA ARTÍSTICA
Idea original: Enric Petit. Intèrprets: Anna Plotnikova, Enric Petit i Jordi Saban

Lloc: escenari de El Prat

 

Durada: 50 minuts

 

ENVÀ. Espectacle d’Amer i Àfrica Circ Cia

Diumenge, 3 de juny a les 13,00h

ENVÀ és un univers particular de palla ple d’acció, subtilesa i tocs d’humor.

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.

Un envà és una paret prima que es construeix per separar espais. Les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional respecte els altres, ens passem la vida buscant la manera d’alliberar-nos i l’únic que cal és tirar a terra l’envà que ens impedeix sentir plenament i comunicar-nos sense barreres. Simbòlicament reflectim l’estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per tal de trobar-nos amb l’altre.

Tot això a partir del moviment i la tècnica de mans a mans treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, humor i intensitat, emoció, innovació i bellesa.
Tot és equilibri, desequilibri, …reequilibri.

FITXA ARTÍSTICA
Idea original: Amer i Àfrica. Intèrprets: Amer Kabbani  i Àfrica Llorens. Acompanyament escènic: Jorge Albuerne. Mirada externa: Karl Stets. Il·luminació: Ivan Tomasevic. Música: Karl Stets

Lloc: escenari d’El Prat
Durada: 40-50 minuts

Per a tots els públics + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This