Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
06 / 12 / 21 a les 18:00 h · Palau de la Generalitat de Catalunya, Barcelona

Concert Carillo

Dàmaris Gelabert

La música, vulguem o no, ocupa un lloc important en les nostres vides. Afortunadament, des de ben petits aprenem unes cançons que ja no ens abandonaran, i que formaran part de la nostra existència. Cançons que quedaran ben dintre nostre, i que voldrem compartir i ensenyar als nostres fills i nets, quan arribi el moment.

Per sort, el repertori de cançons adreçat als nostres infants és ben viu, i no deixen d’aparèixer noves propostes, adaptades als temps en què vivim. Són tonades que enriqueixen l’univers musical i vital dels infants, amb missatges positius, que els ajuden a assimilar, a través dels textos de les cançons, la realitat que els envolta.

Nova música que conviu amb les cançons tradicionals de tota la vida, que segueixen sent presents en el dia a dia dels infants. Som molts els que ens hem llevat o esmorzat en família desitjant-nos bon dia o recordant els dies de la setmana, al ritme de les cançons de la Dàmaris Gelabert.

Unes cançons que de ben segur sonaran especialment màgiques, acompanyades del so de les campanes del carilló. Una màgia que ens prepara per a una de les èpoques més boniques de l’any, on els nens i les nenes són els veritables protagonistes.

Per a tots els públics Gratuït - Reserva prèvia + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This