Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Circuit de llegendes al Castell de Tous - deLlegendes
05 / 07 / 20 a les 17:00 h · Festival deLlegendes, Sant Martí de Tous

Circuit de llegendes al Castell de Tous – deLlegendes

Festival deLlegendes

EL SOMNI DEL DRAC – L’AGÈNCIA SECRETA DE LES PARAULES

El somni del drac s’ha proposat acompanyar a petits i grans a descobrir el món de la glosa, cantar improvisant els versos en el mateix moment que es canten. La Marta Rius i en Guillem Balaz ens donen la benvinguda al principi del recorregut dins del jardins del castell; un recorregut que ens guiarà per diferents mons de llegenda.

TITELLES VERGÉS- EL FAR DE SANT SEBASTIÀ

La Companyia Titelles Vergés, una autèntica llegenda del teatre de titelles, ens presenta l’aventura que va viure l’Agustinet al Far de Sant Sebastià.. Una història de putxinel·lis interactiva, fresca i divertida, interpretada dins un preciós castellet, per aquesta companyia que enguany ha complert cent deu anys d’història.

CIA. SIFÓ – LLOBA

La Marta Gorchs, artista multidisciplinar, que ha dirigit i coreografiat espectacles de circ i ha participat com a actriu en diferents companyies de teatre de titelles, teatre gestual i dansa teatre, ens presenta aquesta creació que s’estrena al festival.
Una peça de narració oral i arts del moviment inspirada en el conte suahili “la dona lleopard” i creada per ser representada en espais públics. Mai desafiïs una dona, si no estàs segur de voler veure de què és capaç.

LO SACAIRE DEL LLOBREGAT- LA BOSSA DE BOU 

Lo Sacaire del Llobregat, que arriba a la plaça d’un poble, amb el seu Sac de Gemecs, anuncia la seva presència i davant la gent, tot convocant el públic, clama i reclama les bondats de la història que ha vingut a contar. Quan comença a explicar la història, la fa de tal manera que captiva a petits i grans amb la seva energia i els seus trucs d’actor.

TARTA RELENA – ORA PRO NOBIS

Aquest duet femení explora acappella les sonoritats de diferents estils musicals en un repertori que va des de les músiques de tradició oral fins a cançons d’autor de la Mediterrània. Els timbres diferents de les dues s’enllacen i flueixen en un directe que arrenca amb una atmosfera litúrgica i solemne per mutar cap a colors més festius, salpebrats amb bases rítmiques electròniques.

Per a tots els públics 6€ + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This