Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Circuit de llegendes al Castell de Tous - deLlegendes
04 / 07 / 20 a les 18:00 h · Festival deLlegendes, Sant Martí de Tous

Circuit de llegendes al Castell de Tous – deLlegendes

Festival deLlegendes

EL MEU AMIC BRUTUS – LA COMPANYIA DEL PRÍNCEP TOTILAU

L’os Brutus i els seus amics humans, el músic Farigola i els pagesos na Maria Núria i n’Arbuló, vindran des de les muntanyes del Pirineu a explicar-nos la llegenda “En Joan de l’os”. La coneixen de primera mà, perquè l’os en qüestió no és altre que el rebesavi del Brutus…

EL BAVASTELL ANTIC – GALIOT TEATRE 

Un rei que regna en una gran vall decideix, un bon dia des del seu castell, expulsar un pobre pagès que no ha pagat els deutes de les terres. Escapat amb una antiga carreta i un conjunt de velles finestres de casa seva, construeix un petit teatret ambulant amb què començarà un viatge per diferents pobles, explicant les aventures del seu antic reialme.

D’ONA D’AIGUA – LES TREMENTINES

El seu rostre solia ser borrós, però els homes, en nits de lluna plena, els que podien veure-la, la veien amb un cos jove i elegant, la veien dansant plegada, entregada a la vida…D’ona d’aigua és una posada en escena d’un cos femení lligat al record d’una historia llegendària. La ballarina Júlia Martínez ens presenta el seu projecte per encarar un encàrrec que el festival sempre fa a algun creador: l’escenificació coreogràfica del personatge llegendari de les dones d’aigua. També hi participen l’Anna Vila al disseny de so i la Paula Azul a l’escenografia.

CONTES DE LA MEDITERRÀNIA – L’ESTENEDOR TEATRE

Un vell mariner, amb l’ajut d’uns barrets i d’uns quants titelles, ens explicarà la rondalla mallorquina d’aquest recull. L’Estenedor Teatre és una companyia amb una trajectòria marcada per reptes professionals i artístics. Una realitat molt versàtil que ha construït un discurs i un estil propis, gràcies als més de 30 espectacles i més de 35 anys d’història.

CANÇÓ FUGAÇ – CORRANDES SÓN CORRANDES

La il·lusió d’una cançó creada a l’instant, seguint la poètica i músiques tradicionals, és el pol d’atracció d’aquesta proposta. Els cantadors canten amb diferents tonades tradicionals de la Catalunya Vella per provocar emocions amb la paraula, el so i el gest. Aquests atrevits generaran sorpresa a cada instant, a cada vers rimat, a cada estrofa cantada per tal de cantar la memòria del passat, el present observat i el desig del futur.

Per a tots els públics 6€ + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This