Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Cabaret Sullivan's
20 / 07 / 24 a les 19:30 h · Plaça Can Mario – La XARXA, Palafrugell

Cabaret Sullivan’s

Circo Los

Tres artistes reconeguts mundialment i amb una àmplia trajectòria treballant junts, arriben amb il·lusió a Catalunya per a realitzar els seus espectaculars números circenses que demostren el seu talent i experiència…a pesar que… a vegades, sorgeixen algunes “traves” en l’hora de realitzar “el més difícil encara”… i no els hi surt tan perfecte com ells pretenien… Però l’esperit d’unió, els ànims i la motivació, faran que aconsegueixin acabar l’espectacle i aprofitar per a celebrar, un cop més, l’alegria d’estar vives!

Igor es distingeix per la seva elegància, és una persona seriosa i es queixa per tot, sovint s’enfada o es queda molest perquè vol que surti tot perfecte. També li agrada molt aixafar la guitarra als seus companys, especialment al “Piquitxitu”. La Rosa Roseta és presumida i “coqueta” de tipus. És molt perfeccionista i exigent: sempre vol que tot estigui endreçat i al seu lloc, però ella mateixa és una mica “desastre” i ho fa pagar amb els seus companys. El “Piquitxitu” és una persona juganera, li agrada fer bromes als seus companys i sempre està content. Viu en el seu món d’alegria, i li encanta el seu treball.

Es tracta d’un espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, i sobretot amb varietat de números d’alta qualitat tècnica: monociclos, acrobàcia dinàmica en trio, rolabola en duo, malabars, mini-trapezi giratori, manipulació d’objectes i molt d’humor! És també un espectacle on el públic juga un paper important a causa de la seva interacció i presència; un còctel per a gaudir-lo al màxim en tots i cadascun dels seus moments.

Per a tots els públics + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This