Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Cabaret de Circ - La Mercè
21 / 09 / 19 a les 12:00 h · Fossat de Santa Eulàlia – Castell de Montjuïc, Barcelona

Cabaret de Circ – La Mercè

Vàries companyies

La col·laboració amb la Fira Trapezi de Reus ha donat com a resultat un cabaret de circ on trobareu titelles, trapezis i música. S´encarrega de presentar-lo l´Alba Sarraute, una clown amb molts talents que es retroba a Montjuïc amb un públic que sempre l´aplaudeix amb moltes ganes.

Mikail Karahan: It Socks! (Bèlgica)
Format a l´École Supérieure des Arts du Cirque de Brussel·les, aquest artista és un mestre en la roda cyr, un instrument que domina perfectament i que fa servir per parlar-nos de la sensació d´urgència, d´aquells moments en què sembla que ja és massa tard i que estem a punt de perdre el control. Ja us assegurem que aquest artista, amb una tècnica depuradíssima, el mantindrà en tot moment. Un espectacle tan rodó com l´aparell que fa servir l´artista.

Mizuki Shinagawa: Visual Experience “The Power Of Beauty” (Japó)
Més que un espectacle de circ, això és… tota una experiència visual. I és que aquesta artista japonesa fa acrobàcies i dansa aèria amb teles, però, a la vegada que ens mostra les seves impecables habilitats tècniques, crea jocs visuals i uns efectes que enlluernen el públic i el conviden a explorar la seva pròpia fantasia.

Diego Salles: Genèse (Brasil/Alemanya)
Com és que aquest artista nascut al Brasil però instal·lat a Alemanya va tornar enguany a casa seva amb la medalla de bronze i el Premi de la Ciutat de París del prestigiós Festival Mondial du Cirque de Demain a la butxaca? Ho sabreu si el veniu a veure a Gènese, un muntatge on fa servir les teles com a suport per a una dansa aèria que tracta temes tan seriosos com el gènere, la identitat sexual i la llibertat. Hi mostra al públic la cara més divertida i alegre de la vida però, també, la més tràgica.

Ramiro Vergaz: Malabailes 2 (Castella i Lleó)
Hi ha qui es posa música per fer malabars, però el que fa aquest atista va més enllà, perquè ell… balla mentre els fa. I és que si el veieu actuar no us creureu com pot mantenir les maces en moviment perpetu i evolucionar per la pista a la vegada sense perdre el pas en cap moment. El swing propis dels anys trenta, malabars de maces dels més clàssics, molt de talent i… tones de bon humor!

Las Sistars: Me, Myself And ? (Catalunya/Itàlia)
Mà a mà, verticals i dansa són les tres potes sobre les quals recolza aquesta companyia italocatalana amb base a Barcelona. La formen Judit Obach i Maddalena Chialda, dues noies que han portat a territori femení el mà a mà i els portés acrobàtics. Ara es pregunten què passa si ens deixem endur per les addicions i així descobriran els seus instints més bàsics i salvatges.

Circonautas (Barcelona)
Cinc multiinstrumentistes experimentats tant en tasques musicals com en arts escèniques munten una banda que igual fa versions esbojarrades que interpreta temes propis. I és que ells s´atreveixen amb l´estil i el format que calgui. Els veureu posant música al Cabaret de circ d´enguany. Pareu l´orella per escoltar Martí Hosta, Jaume Fite, Oriol Pi de la Serra, Tanja Haupt i Nacho López, que segur que paga la pena.

Alexey Ishmaev i Pavel Mayer (Rússia)
Aquesta parella d´artistes ja van passar per l´edició del 2019 del Festival Mondial du Cirque de Demain de París i van deixar tothom sorprès amb un número masculí de cintes aèries que es va endur una medalla de plata. Una cartera, una americana… deixeu que us expliquin la seva història penjats d´unes cintes.

Iara Gueller: Deslira (Brasil)
Què deu sentir un ocell que surt del niu i es llança a volar? I un nen que deixa el ventre matern i surt al món? En aquest viatge entre el món interior i l’exterior s’inspira una artista brasilera (potser l’heu vista amb la companyia Cíclicus de Tanja Haupt i Leandro Mendoza) que investiga el moviment suspesa d’un cèrcol i que es pregunta sobre l’oposició entre la terra i l’aire. Una proposta de circ estretament lligada al món de la dansa.

Discípulos de Morales: Pakonstein (Catalunya)
Si us diem que els de Discípulos de Morales són uns manipuladors, no és que els estem criticant sinó que la seva  especialitat és aquesta: manipular titelles, tal com veureu al Cabaret de Circ. Pakostein no és un titella com les altres, és un monstre nascut de la ment d’uns científics bojos que fa quatre metres i mig d’alçada. Veniu-lo a conèixer, que no és dolent, només una víctima del món en el qual vivim.

Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This