Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Bob Marley for babies - Festival Grec
16 / 07 / 21 a les 16:45 h · Mercat de les Flors – Sala PB, Barcelona

Bob Marley for babies – Festival Grec

La petita malumaluga

Bob Marley for babies és la segona part de la trilogia que La petita malumaluga va iniciar amb l’èxit internacional Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles).
Quatre ballarines que canten, o quatre cantants que ballen, i una violoncel·lista interpreten sofisticats arranjaments vocals dels grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afroamericanes del segle XX.

És una explosió colorista de cant i ball en la qual el públic, situat en l’interior d’una escenografia immersiva i visual de 360 graus, és en tot moment el protagonista.
Bob Marley for babies proposa enllaçar part de les reivindicacions panafricanistes i d’igualtat racial de Marley amb algunes de les causes feministes en diverses etapes de la vida de la dona i en diverses regions del món.

Música, dansa, participació, tecnologia, reflexió i nous llenguatges escènics per al públic més exigent: la primera infància i les seves famílies.

 

FITXA ARTÍSTICA

Autoria, dramatúrgia i direcció artística: Eva Vilamitjana, Albert Vilà Moviment: Eva Vilamitjana Arranjaments musicals: Lucas Peire, Frank Montasell Direcció musical: Albert Vilà, Tanja Schilinski Interpretació: Daniela Fumadó, Ona Pla, Elsa Meneses, Sara Sambola, Maria Rosa Pons Escenografia: Albert Vilà Vestuari: Laura García Disseny de la il·luminació: David Bofarull Disseny del so / Concepció sonora: Albert Compte Creació videomapping: V.P.M Cap tècnic: Alfredo Díaz Producció executiva: Cristina Rodríguez Distribució i comunicació: Mònica Grau Disseny gràfic: Hermes LeBleu
Per a tots els públics 12,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This